siltums Ogrē
Gribētos jautāt Mālkalnes atbildīgajām personām.
Cik man reizes jums jāzvana, lai beidzot kāds apskatītos, kāpēc man mājās divas siltumcaurrules silda, bet tā kas gar ārējo sienu auksta? Man taču būs jāmaksā kā par normālu pakalpojumu, bet kas atbildēs par kvalitāti? Laikam drīzi vairs nezvanīšu Mālkalnei, bet gan uz patērētāju aizsardzības biroju!!!!!!! Varbūt tad kāds sāks kustēt.
Hrrr Hrrrr
mēs 3 nedēļas gaidījām kamēr atnāks onkuls no Mālkalnes un vnk stāvvadu... Tā kā apbruņojieties ar pacietību.
es gribēju teikt atvērs stāvvada krānu
Tikko jau 2 nedēļas gaidīju, kamēr man dvieļu žāvētājs vannas istabā būs silts. Aizvakar atkal pieteicu šo pašu problēmu, jo tas nozīmē tecināt krānā karsto ūdeni 5 minūtes, aukstu vannas istabu, mitrus dvieļus... - atkal jāgaida vismaz 2 nedēļas? Super! Nekad vēl tā nav bijis! Katru dienu ceļos un eju gulēt ar domu par Mālkalni! Tas tā - papildus citām vēl nopietnākām problēmām, ko Mālkalne sola, bet nerisina mūsu mājā. Tikai sola, kad kāds no iedzīvotājiem īpaši "uzbāžas" par durvju kodiem, kuru mums vēl joprojām nav, bezmaz vai "skalojot smadzenes" - vai jums šķiet, ka tas kaut ko mainīs??? Es nezinu, kāpēc mūsu mājas iedzīvotāji tiek uzskatīti par savādākiem (sliktākiem?) salīdzinājumā ar citiem, jo pilnīgi visām apkārtējām mājām ir durvju kodi, bet mums joprojām nav? Un tad visi, kam nav slinkums, - bomži, narkomāni, nosalušie, kam vāja kuņģa dēļ grūti tikt līdz mājām - nāk mūsu kāpņu telpā sasildīties, atpūsties, pagulēt, jo esam tādā ļoti izdevīgā vietā. Ļoti mīļi, paldies, ka mums nav garlaicīgi.
Ko tur runāt par dzīvokļiem,ja normālu apkuri nevar nodrošināt pat bērnudārzā. B/d Saulīte visu laiku grupās ir auksts, radiatori tikpat kā nesilda. Pirmdien mans dēls bija tā nosalis,ka piemetās kārtīgas iesnas.
Gaidam Gundegas komentāru:)
Pēc pieredzes varu teikt, ka Mālkalne sāk kustēties, tad, kad iesniedz oficālu sūdzību rakstitski, kur iesniedz 2 eksemplāros, viens viņiem, otrs pašam ar zīmogu, ka ir pieņemts. Pēc tāda iesnieguma, man otrā dienā piezvanīja un vienojoties par laiku meistari bija klāt. Un mūžigi neatrisnāmā problēma par aukstu ūdeni( no slitā krāna) tika atrisnāta. Lai gan iepriekš biju gadiem par to zvanījusi un sūdzējusies. Bet visu laiku bija atrunas, ka tur neko nevar izdarīt, teciniet tik ūdeni. Tā kā citiem varu ietekt, rakstīt oficiālas sūdzības.
un ko lai dara tie kam darba laiks skarīt ar Mālkanes darba laiku? Atliek tikai pieteikt sūdzības pa telefonu... Nesaprotu priekškam tad ir ierīkots tāds telefons, ja jēgas no tā gandrīz nekadas! :@
arī no elektroniskās pastkastes viņu pašu izveidotajā mājas lapā nav nekāda labuma,jo uz manis sūtīto meilu atbildi gaidu kopš augusta beigām :)
Kaitina tā Mālkalne, neko normāli nevar izdarīt. Itkā pieslēdza apkuri, bet radiatori tadi ka nevar saprast vai vispār pieslēgts, bet naudu maksā. Iesūdzēt viņus par to ka viņi nepilda savus pienākumus. Kaut kas jādara tauta!!!
Ziniet man paveicās, stāvvads ir kārtībā un pēc trešā zvana uz Mālkalni šorīt caucule silta:)
Labāk būtu ja Jūs uzrakstītu savu uzvaŗdu, adresi un telefonu, no tā ka Jūs sūdzaties ogrenet forumā labuma nav neākā, gaidu Jūsu ziņas uz e pastu gundega.dege@malkalne.lv , lai es varētu sazināties ar meistaru un noskaidrot , kas par problēmu!
Mālkalnes 39 vispār ir auksts.Vai joprojām darbojas tā sauktais ''ekonomiskais režīms''????
paldies, mālkanes 5 viss ok. mēs laimīgi....