Angļu val. kursi.

Sveiki. Vēlējos pajautāt vai kāds no šeit esošajiem ir apmeklējis Angļu valodas kursus klubā "Vēriens"? Ja jā, tad gribētu redzēt Jūsu atsauksmes par Vēriena Angļu val. kursiem, vai tur labi māca? Un ja varat, tad lūdzu iesakiet arī vēl citus Angļu valodas kursus Ogrē un arī kādu labu Angļu val. privātskolotāju.

Toms , 2009-09-21 19:52:44

Man patika "Tempus LS" rīkotie angļu valodas kursi ar pasniedzēju Marutu. Ja nebūtu krīze un ar to saistītais krasais atalgojuma samazinājums, turpinātu apmeklēt.

to Toms , 2009-09-21 19:56:53

"Vērienā" ir ļoti slikti organizētas ekskursijas. Kluba vadītāja melo - ekskursijā sola kaut ko vienu, bet pēc tam izliekas, ka neko tādu nav teikusi. Līdz ar to nav nekādas pārliecības, ka angļu valodas kursi būs organizēti pieņemamā līmenī. Tāpēc iesaku angļu valodu mācīties "Tempus LS" - varbūt būs dārgāk, bet noteikti labāk.

Tomam , 2009-09-21 22:55:45

Mani ļooooti apmieirnāja angļu valodas kursi Vērienā! Kolēktīvs izveidojās super, pasniedzēja īīdeāla! Brīva, nepiespiesta atmosfēra lekcijās, piemēri iz dzīves utt..
Ā un tās mācību grāmatas-pēc kurām mācījāmies arī veiksmīgas-nav kur piesieties.

opā! , 2009-09-22 11:37:07

man interese ari klubs ''Veriens'' tikai masazas kursi!kadas atsauksmes?kadu dokumentu sanem pec beigsanas? un cik ilgu laiku aiznem kurs?

; , 2009-09-22 13:01:56

Kas tie par bezmaksas kursiem ko rīko Pieauguso izglītības centrs?

Sanita , 2009-09-22 13:55:12

Ir vēl kāds, kurš kautko zin tieši par Vēriena Angļu valodas kursiem?

Toms , 2009-09-22 18:59:36

Negribi mācīties ''Vērienā" pie sk. Žannas ? Stāta, ka viņa ir sūper!

Special - Tomam , 2009-10-05 17:15:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet