Vecais ugunsdzēsēju auto?
Sveiki! Kādu laiku atpakaļ pie Ogres ugunsdzesējiem (vai blakus garāžās-teritorijā) stāvēja 50to gadu paliels pasažieru apvidus auto (ne cisterna!), sarkanā krāsā (pēc tā spriežu ka piederēja ugunsdzēsējiem). Vai kāds zin ko vairāk par šo modeli un kur tas palika? Man ļoti noderētu kāds konkrētāks info (modelis, gads, tālakais liktenis, kur meklēt utt). Paldies!
ak jā, info var sūtīt uz mareks.k@inbox.lv
Sagribēji gan , tas bija apsalūti exskluzīva modeļa Jenķu apvidnieks 50 gados ražots :):) Zviedri mums viņu iedāvināja tāpata kā to kas joprojām tur stāv ar nobirušu automātisko kasti . Par cik dzipelis tiešām bija KOLEKCIJAS EKSEMPLĀRS nekādas detaļas šim nebij dabonamas nekā citādi kā antīko autiņu izsolē :):)
Ja intresē modelis tad tas bija International Wagon 50 gadu vidu sākuma modelis ražots kauts 50 gadu vidū , konkrēti šāda virsbūve http://www.mcdonaldlawaz.com/aroundaz/celebrity/DA_johnwaynetruck.jpg un komplektācija ieskaitot režģi un riteni uz jumta autiņš bij sarkanā krasā bet nebij braucams , cāļi teica ka esot aizvilkts lūžņos vēl pirms N gadiem:)
un kur PALIKA tas kolekcijas eksemplārs? :) Kas par MODELI tas bija? Mani interesē tikai viens konkrēts modelis, un ja tas nav manis meklētais, tad tālāka interese man nav.. un kurš ir tas kas stāv ar nobrukušu kasti? Modelis?
Ir labs! Bet nav tas ko es domāju (paldies Dievam) :)
Pateicos Lunim par izseļošu atbildi!!!
Nu par tiem lūžņiem tā kā neticās, bet nu lai jau kāds patur vēl pāris gadus šķūnītī, kāmēr apniks..
Luni, nu pastāsti par to auto, kas tur vēl atrodas! Kas par auto?? Moš jābrauc fiksi pakaļ kāmēr nav uz lūžniem aizvilkts!!!? Nopietni.
Zvani pažarnieku priekšniekam Dudarevam, tas tak valsts īpašums :) Ja vien iepriekšējais atbildīgais nebūs to autiņu nozūmējis turpat kur laivu, tad gan sadzīsi reliktam pēdas...
vecais auto : Tur vēl stāv pažarnieku mažina ar nobrukušu automātisko kasti , esot bijis baig superigs viegli vadāms un vispār forša mašina ar Humpala no Zviedrijas kopā ar to Dzipu uzradusies cik saprotu. Bet tai nobrukusi antīka automātiskā kaste kuras remonts dargaks par pasja autinja vertibu jo ar "Raritāte" , bet par to dzipeli sjie jau sen teica ka sjis nebraucams un beigas esot aizvilkts jau pirms kadiem gadiem:) Taga jau sjiem jauns smuks Renis ka kosmosa kugjis apgadats , tik udens muca palikusi ar humpala no Swensoniem nakusi un 1977 gada razjota , bet ejot tir labi :)
Paldies par atsaucību un info! Par pažarnieku auto interese gan nav. Žēl ka iznīcināts foršs auto. Varēja tak saremontēt- pielikt citu kārbu, bet tā jau ir, cilvēki parasti neprot novērtēt to kas tiem ir. :) P.S. Ja nu kāds tomēr redz kaimiņa sētā mētājamies minēto džipeli- "ziņojiet"! :)
BTW re kur ir tā pati raritāte, tikai savādākā izpildījumā. http://www.blocket.se/sodermanland/Brandbil_23195937.htm?ca=3&w=3