autokursi Ogree
esmu dzirdeejusi, ka visizdeviigaak maaciities autokursos Profesionalajaa vsk, tad nu jautaajums- kaada tad ir summa ar kaadu apmeeram reekjinaaties (no pashu pieredzes)?
es nemaacijos profesionalajaa vsk bet man sanaaca apmeeram 450Ls kopaa jo saaku no nulles
Cena atkariga ir no tevis nevis no autoskolas,ja viss ies labi tad maksaasi maz!!Tagad visas autoskolas ir saliidzinoshi leetas!! Gaaju koni braukshana bija 10ls/h =/- samaksaaju pie 250-300ls tagad brauksana ir cik zinu 5ls/h braucu 16h! 45 par iestashanos 20ls eksamens teorija!! brauksanas eks. arii 20 ls!! Un paareejeais ir csdd!!
nu ja tu gribi braukt ar pilnu mashiinu uz riigu un maksaat par to naudu brauc!! Bet normali man liekas ja iesedies vilcienaa aizbrauc uz riigu izbrauc tas divas stundas VIENS PATS AR INSTRUKTORU un brauc majas!! es tagad braucu un smejos par tiem cilvekiem kas sezh tajaa mashiinaa kaa siljkes mucaa 8.00 no riita izbrauc un 15.00 esi maajaas visu dienu pa piebaastu mashiiinu!!Ne vienmeer kur iestashanaas ir leetaaka ir izdeviigaak!!!