Sods par auto mazgāšanu ezerā
Dzīvoju netālu no mežezera aiz Ogres meža tehnikuma un bieži redzu, ka no rītiem un vakarā (dažreiz arī pa dienu) atrodas gudrinieki, kuriem žēl samaksāt automazg\atuvē latu, tādēļ viņi mazgā savus autiņus paši - pie publiska ezera. Jautājums - vai šos mērgļus var sodīt? Zinu ka Rīgā par šo pārkāpumu draud 50 latu sods. Un ja kas, tad Rīgas pašvaldības policija aktīvi sadarbojas ar Rīgas domi un pati iesaka ieviest sodus dažādiem pārkāpumiem. Vai Ogres pašvaldībbas policija arī tā dara?
Parādiet man automazgātuvi, kur var nomazgāt mašīnu par 1 Latu un es tur braukāšu katru dienu..
BTW ir dazhas kuraas var pa Ls 1 noskalot. Ogree vispaar mazgaatuves padaargas, Riigaa leetaak.
Man tā šķiet - ja cilvēks var atļauties auto, kā arī padārgo benzīnu, tad var atļauties reizi divās nedēļās samaksāt trīnīti automazgātuvē. Nav jau katru dienu tā mašīna jāmazgā.
Tā jau ir degradācija , mašīnu turēt var , bet par mazgāšanu nedomā. Tas kas tā dara , novēlu priekšdienās lai viņam daba atriebjās un viņš pats ar savu purnu iekrīt mēslu bedrē. Ceru ka tas notiks.
zaļā partija ir jautājums vai bieži to dara un tad centīsimies noķert un tad arī sodīt vainīgo, varbūt varam sadarboties!
Nav tā, ka es katru dienu eju pastaigāties pie ezera, bet gan tāda gan cita veida cūcība tur ir samērā bieži. Pašvaldības policija varētu iekļaut šo vietu savā maršrutā - tur tak var izbraukt ar mašīnu.
tas tak bojās ekoloģiju, ja tur braukās PP... tas jūs neuztrauc?
Vai Jums ir priekšstats, Mežezers ir Ikšķiles ar lauka teritoriju pakļautībā,pilnīga pārraudzībā.