t/c Dauga
Vai kāds zin,kad atklās??
Bet kur var būt tik idiotisks nosaukums?!
11.06.2009.
saisinajums no Daugava :D krīze,nepietika materiala veikala izkartnei :D
Es pirmajā momentā domāju, ka vienkārši vēl nav pēdējo zilbi vārdam Daugava uzlikuši, bet skatos - nav jau kur vairs tur likt:)) Smieklīgi - daudzi domās, ka -va ir nokritis.:D
Jā,man ar daudzi draugi domāja ka jābūt ir Daugava :D
selver nupat bankrotēs, būs kur mums pārmesties vismaz kādu brīdi pastrādās. Tas ir labi ka jaunas darbavietas ogrē veidojās kaut tādā veidā.
Selvers jau mierīgi var sākt pārrunas ar Depo :)) un ja tāds veicīts mums Ogrē būtu- tas gan būtu feini....
Iesaku blakus Maximai vēl Rimi, bet lielo HYPER, lai leiši ar pagrauž nagus
iesak uzbliezt vēlvienu centru aiz jaunās Maksimas, Rīgas virzienā! tā lai ir trīs rindiņā, nu lai normālam ogrēnietim pietiek produktu mājās ejot!
A cikos apmeeram ir taa atklaasana?
13.00
Un kurš ir informēts kādi vēl veikali izņemot maximu tur būs? zinu ka būs meta,lāčuks,kkaadi zooveikali..bet kas vēl no apģērbu veikaliem? :)
laikam ns king,degas
ooo, lielveikalā būs humpals? es pareizi sapratu - degas??
Braucu garam,tiesham izskatas,ka vēl 2 burtu trukst :D Vai tiesham nevareja domāt plašak - un veikals sauktos "Daugava" :)
kas tad Rimi ir Vācu veikals tie paši leiši vien ir!!
Super! Es tagad varēšu katru dienu kaut ko nopirkt! Esmu laimīgs un īsts Latvietis, jo tā gribas visu laiku iepirkties, tagad to varēšu no sirds.
tur vel bus elkors bankomatii..:D
Varbuut RD??
ja nebuutu saskreejusi visi cilveki tur straadat no citiem ogres veikaliem tad ar darbs pietiktu parejiem