Bērnudārzu rinda
Kā nosaka, kurā bērnudārzā ies bērniņš, ja viņš netiek uzņemts pieteiktajā bērnudārzā vietu trūkuma dēļ?
Kur ir brīva vieta to piedāvā.
Bet vai var turpināt stāvēt rindā uz bērnudārzu tuvāku dzīvesvietai?
Domāju, ka var.Tikai tad var dabūt vietu pēc kāda ilgāka vai mazāka laika.
man liekas, ka nevar stāvēt rindā, kamēr labāku vietu piedāvās. Tiklīdz piedāvā, ja atsakās, tad izslēdz no rindas. Bet zinu, ka citi neatlaidīgi iet un runā par vietas maiņu tuvāk dzīvesvietai!
...tās nu gan ir muļķibās ,ka izslēdz no rindas.Es gribēju pagāšgad gaidīt un manu bērnu nekur neizmeta.bet šogad sagaidījām uz Cirulīti.
vajag uzinat vai ir briva vieta ja ir tad atsuta pazinjojumu uz deklereto vietu turredzi kuraa darzinja vares iet un ja neaiziet tur noraditajaa laikaa tas butu 10 dienu laikaa tad berns zaudee vietu rindaa> ta man to pasniedza
Iesaku iepazīties ar uzņemšanas noteikumiem pirmskolu izglītības iestādes, t.i. kādi noteikumi ir šogad.Vai nav izmaiņas,jo bērnudārza vadītāja neinformē par izmaiņām,tikai pasaka,ka vietu nav vai rinda ir pastiepusies garāka.Jā esi students un mācies klātienē,izziņa no augstskola un esi rindas sākumā :)
Agrāk bija tāda interesanta lieta,ka bija iespēja ziedot nedaudz paprāvu naudas summu un tad rinda nebija problēma:)
Kas to lai zina, varbūtka tagad arī ir tāda iespēja. Vēl jo vairāk šajā krīzē katrs būs priecīgs par kādu ziedojumu.