Taisnība vai nē?
Taisnība, ka Ogres Novada domes uzņēmējs un deputāts Pēteris Dimants drīzumā laidīs klajā paša sarakstītu grāmatu " Hipnoze - ceļš uz panākumiem un slavu" ?
Vai taisniba ka gintam nav kkas kartibaa ar galvu?
"...Vai taisniba ka gintam nav kkas kartibaa ar galvu?......"
Ogreneta pajoliņš...:)))
kāda nu man viņa nav, bet par to visa mana, paklausieties - jūs izņemat mēles no pakaļas ārā, tad būs vieglāk elpot, nebūs deguns ciet visu laiku
tā nav pat hipnoze, bet realitāte, ar Pēteri Dimantu kontaktējoties, strādājot, pat tikai retu reizi saskrienoties, man un manam biznesam ir panākumi, jo padomi, ierosinājumi, kurus viņš dod ir nenovērtējami.
Sūds tas Dimants ir palika parādā viena Ogres būvmateriālu veikalam. Un kas tas par biznesu, kurš iet uz grunti. Tādi biznesmeņi kā Dimants tagad ir banku lielākie parādu miljonāri
Tagad vairāk nekādu ierosinājumu nebūs... Viņš ir izpīpējis kā likt cilvēkam domāt to pašu ko viņš tikai ar skatiena palīdzību.... Piekarini viņa bidi savā kantorī pie sienas un viss, lieta darīta, uzņēmums zeļ un plaukst, bet Tu pats guli Jūrmalā un skaiti vārnas....
Vai tas ir tas pats zilais dimants?
Zilais?
man patīk,lasu un vismaz ir par ko pasmaidīt...
šausmas par šito tak nedrīkst smaidīt pat, atbrauks milicija un ieliks cietumā, bīsties Dieva!
Dieva šoreiz lai bīstas tie citi...
Tā ir patiesība, pēc sestā jūnija parādīsies grāmata ar nosaukumu- Hipnozes māksla, jeb Hipnoze- cļš u panākumiem. Mēs vel izdevniecībā domājam nosaukumu. Grāmata būs ļoti, nu ļoti interesanta.
Kur notiks prezentācija? Kur varēs sastapt un aprunāties ar jauno autoru, lai dabūtu grāmatu ar autogrāfu?