beernu sveetki

Manam deeliinnam tuvojaas dzimssanas diena..Gribu pajautaat vai kaads nezin kur Ogree var iegaadaaties sveetku dekorus(balonus un citas interesantas lietinnas)

Pesanja , 2009-05-28 16:50:12

Selver veikalā redzēju diezgan plaša izvēle

Es , 2009-05-28 17:26:43

jumī mālkalnes pr.

www , 2009-05-28 21:19:34

es savai meitiņai pilnu grīdu izklāju ar pūpolu ziediņiem, un istabas stūrī uzcēlu no sūnām kalniņu, kas ar krokusu ziediņiem izplaucis. Tiesa tas gan bija aprīlī, bet arī tagad ir tik daudz interesantu dabas materiālu. vai tiešām jāskrien tiem amerikāņiem pakaļ - macdonaldi, picas, sausi papīra ziedi utt. bet piekrītu, ja balonu patiešām daudz, tad patīk ne tikai mazajiem, bet pat lieliejiem spēcīgā dzimuma jubilāriem aizkustinājuma asara izsprūk.

apmeklētāja , 2009-05-28 22:51:54

Un vēl viens ieteikums - jaukas dekorācijas ir brīnišķīgi kā pārsteigums, bet ja katra jubileja tiek pārvērsta par skraidīšana ar rosola vai citām bļodām un radu štāpeļiem, tad...triviāli. Katra dzimšanas diena būtu jāsvin tā, lai paliek atmiņā uz mūžu - piem koipīgs izbrauciens (kā pārsteigums) nu kaut vai uz kādu skaistu pili, izbrauciens ar gaisa balonu utt, praktiski iespējas neierobežotas. Manuprāt tā rodas svētku sajūta, Tā parādam mīlestību saviem mīļajiem. Domāju, ka sēdēšana istabā un kārtējās radu sarunas par šo un to, un ne par ko, vēdera piestumšana līdz kuņģis nevar turēt ir tas briesmīgākais veids kā pavadīt dzimšanas dienu, un bieži vien nabaga mazais cilvēciņš vispār tiek aizmirsts pats savā dzimenē. Lai veicas

apmeklētāja , 2009-05-28 23:06:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet