Bezdarbnieki
Esmu jau divas nedēļas esmu bez darba, gribēju zināt vai varu vēl iestāties bezdarbniekos?
Protams ka vari.
Es kaut kur dzirdēju, ka var divu nedēļu laikā.
Vai tiešām ir tik grūti piezvanīt vai pameklēt internetā, nevis pus dienu gaidīt kamēr kāds atbild
Bezdarbniekos var stāties vēl 9mēn. laikā pēc darba zaudēšanas
Kodi divas nedelas,ka tagad attapies? Galva galigi nestradaa,pamekleet tel. bezdarbnieku :)
Apmeklē NVA Ogres kantori Rīgas 14 - "dimantmāja" vai vecais Ogres patērētāju biedrības kantoris, info www.nva.gov.lv, meklē Ogres nodaļu struktūrā vai pie kontaktiem...
Sveiki.. Velejos uzzinat, vai tad, ja esmu stradajusi, bet neoficiali, es varu iestaties bezdarbniekos un iet kursus?? Un vai ari tad es sanemsu kadu naudinu? Tas taka nebutu tas svarigakais, bet tomer... Velos par to uzinat vairak.. ;)
ja strādāts neoficiali, tad naudu nesaņem-jo nav maksāti nodokļi.
Bezdarbnieka pabalstu saņemt nevar, bet ja mācās kursos tad maksā stipendiju Ls70,- mēnesī.
tad pie reizes, kāds var pateikt:
CIK LIELAS RINDAS IR BEZDARBNIEKOS "DZIVAJĀ"RINDĀ ???
Es iestājos pēc diviem mēnešiem, jo man tā bija izdevīgāk!!!!! Ja tev bija laba alga un pēc atlaišanas darba devējs izmaksāja tev atlaišanas kompensāciju 4 mēn. apmērā, tad izdevīgāk pēc 2 mēn.iestāties bezdarbniekos. Labāk aizej uz VSAA, pakonsultēties.
Vai bezdarbniekos var stāties citā novadā nevis tur, kur dzīvo?
vai varu stāties bezdarbniekos,ar mērķi iziet kādus kursus..