Lašupes
kas tās par biedru naudām Lašupēs? ja es tur dzīvoju,maksāju zemes nod.,vel esot biedra nauda. vai Urgās un Dārziņos arī jāmaksā?
Dziivoju lashupees un nekaadu biedru naudu nemaxaaju un netaisos to maxaat! man pie maajas ir asfalteets cels, probleemu nekaadu:)
Jā tikai šis ceļš par biedru naudām arī ir noasfaltēts.šis abas gan Dārziņi, gan Lašupes ir biedrības vai kā viņu tur un biedru naudas ir tieši priekš teritorijas labiekārtošanas.
Urgas maksajam ka visa pilseta zemes nodoki un viss,bet Lasupe ir Kalka Ivara izdomata biedriba un amats ir apmaksajams.
Dzīvoju Lašupēs un maksāju to biedra naudu. Man par to ne ceļu asvaltē, ne labo, ne arī ziemā izšķūrē. Nezinu kur un kam tā nauda aiziet
Dārziņi vairāk nav nekāda ne biedrība,ne savienība,ne sabiedrība. Dārziņi ir privātmāju rajons,kas ir pie Ogresgala. Un galu galā ne tur vairāk ceļus tīrija ziemā,ne arī labo. Kā varam tā lāpamies paši!
Ja ir biedrība jāprasa biedrības pr .Bet asfaltēja ceļu tieši par biedrības līdzekļiem.Kā tad Jūs domājiet par kādiem līdzekļiem to ceļu Jums cien. noasfaltēja?Un netīra ceļu noteikti tāpēc, ka nemaksājiet biedru naudu.
Man gan ir nedaudz cita informacija, ja vajag asfaltu, tad sametās visi gribētāji un iegulda savus lidzeklus. Par" biedru naudām" varbūt tiek asfaltēti ceļi pie ĪPAŠIEM NAMIEM, pārējiem tiek sūtīts LIELAIS ŠĶŪRIS, kas it kā izlidzina bedres {tip. atskaitei kooperativa papiros} lūk, tāda ir patiesība.