Ko darīt?
Jau kuro reizi no rīta izejot no sava dzīvokļa,kāpņu telpā pie kaimiņa durvīm notiek bomžu tusiņš. Šie kaut ko nes maisiņos tam kaimiņam. Smaka drausmīga pa visu kāpņu telpu,turpat arī notiek pīpēšana,sejas šiem briesmīgas. Man kā sievietei un mātei bail par sevi un bērniem,ka šie cilvēki kaut ko neizdara. Mīļie cilvēki,ko es šajā situācijā varu darīt? Saukt policiju? Runāt ar kaimiņu? Tas kaimiņš mani pasūtīs savā krievu mēlē trīs mājas tālāk.
Sauc policiju
Dzivo trīs mājas tālāk.
Ja tev bail par bērnu drošību - nopērc dzīvokli citā mājā, kur bomži nedzīvo. Mēs tā rīkojamies - esam apmierināti ar māju un kaimiņiem. Iesaku )
Kas tie par stulbiem padomiem?Jebkurā mājā tādi cilvēi var iegriesties .Sauciet policiju ,esu to darījusi kad kāpņu telpā tusiņi ,policija brauc un ja mājās ir kāds brašāks virietis kas aizrāda ,tie tusētāji saprot ka pārkāpj noteikumus un lasās prom .Jācīnās būtu visiem ,jo tie tusētāji aiz sevis atstāj piegānītas telpas ,nerunājo't jau par mieru un drošibu .
trīs mājas tālāk var būt tieši tas pats, tas neko nemainīs. tikai varbūt dzīvojot Mednieku ielā, kur kods kā telefona numurs. vienīgais ko varu ieteikt ir sūdzēties policijai ...
dzīvoju kārtīgā daudzstāvmajā, bet arī nākas sastapties ar šādiem cilvēkiem. kapņu telpā kaimiņš iznesis vecu dīvānu, vienā vakarā bomzīts atnāk, izklāj gultu, novelk apavus un guļ. nācu mājās, bišku sabijos, bet nu neko. no rīta gulta jau bija saliekta atpakaļ..
A man diezgan regulāri pie durvīm kaimiņienes kaķis čupu ātstāj. Toč zinu, ka neko ļaunu viņam neesmu izdarījusi... pagaidām :) Esmu ar to babuli kasījusies līdz nemaņai, bet nekas nemainās. Ko darīt? Domāju moš policiju izsaukt, bet kā es varu pierādīt, ka tieši šis kaķis taisa čupas. Nesēdēšu taču 24 stundas diennaktī ar videokameru pie durvīm :)
Aizej un noliec savu čupu uz kaimiņienes durvīm!!!