Būvgružu izvešana
Vai kāds varētu lūdzu padalīties ar informāciju par kompānijām, kas Ogres tuvumā nodarbojas ar būvgružu izvešanu izņemot "Ķīļupe" un "Marss"?
tadas citas nav ir tikai šiiis un reāli stulbi noteikumi,jo samērā bieži esam ņeemushi lai izvestu buuvgružus.un ļoti nelaipnas darbinieces tur straadaa.veelu veiksmi/
Esmu bieži izmantojis Ķilupes pakalpojumus. Nekad nekādu problēmu nav bijis. Iesaku Ķilupi.
Skarbi cenas uzaugušas. Pussimtu maksāt, šausmīgi negribas.. :(
kādi Tev būvgruži un cik daudz? mums ir veci pamati, kurus vajag aizbērt.... ja ir ar ko atvest, būs kur izbērt;)
Man vajag izvest nojauktus un sagrieztus siltumnīcas betona pamatus (1m) ,kā arī vecus lietotus jumta dakstiņus ogrē
varētu paņemt lietotus ķieģeļus, ja kādam ir, uzzvanīšu.
Man arī vajadzētu izvest būvgružus, kā teica 17 ls par tonnu, man ir betona siena izjaukta, bet pašiem jāved ir uz Ķegumu :(
Es katru pavasari izmantoju Ķilupes pakalpojumus,nekadu problēmu,tkai vajaga zvanīt 29241492 tā darbiniece visu forši paskaidro.
Iesaku kādu brīdi reklamēties ar bezmaksas būvgružu piedāvāšanu.Zinu,ka visādu bedru aizbēršanai,ceļu remontiem tie ir labu labie ! Lai veicas !
vai ,kadasm ta nevajag aizbert kadas bedres uz cela,pagaidam ir am 20 maisiem buvgruzu, velak bus vel.,droshi zvaniet , pats aizvedishu un izbershu, ogres tuvuma , vai ogre, velams parogrei tuvak.29712087
man vajag buvgružus varat vest pie manis ceļa uzberšanai varetu pat kadu samaksu iedot pa ceļu 27014423
laetotus dakstiņus ari var uz cela bers 27014423
Varbūt kādam vajag būvgružus - betona pamati un sarkanie ķieģeļi ar caurumiem? Apmēram 20 tačkas. Atrodas Ķegumā. 29262434