auskari
kurā salonā Ogrē iespējams izšaut bērnam caurumiņus ausīs?
Drīz Ogrē būs šautuve un tad - bez problēmām, kauč ar pištaļetu, mazkalibreni vai kaķeni.
Izšaut gan nevajag:D hm, es savus pirmos caurumiņus taisīju Dziednīcā, lejas stāvā. Vēl var Desire, man šķiet, Donatē arī. Patiesībā jebkur, kur strādā kosmetalogs.
Aptiekas mājā salons "Hetera"
Dea dziednīcā
"Hetera" tāda salona Ogrē vairāk nav!
ir nu gan vecāki - neļauj paaugties tiem bērneļiem un jau cenšas aplaist ar HIV, HEP C uc. neārstējamām kaitēm - vai ta nav zināms cik "augstā līmenī" salon-eļos, taupības nolūkos lieto sterilus un pareizi dezinficētus instrumentus. Pat pie zobārsta aizejot, nav zināms, vai vairs vesels iziesi ārā. Žēl, valstī nav informācijas, pareizāk sakot valsts slēpj informāciju, jo ko ta nu darīt, ka puse tautas slima, ņemot gadudesmitiem asinis bez testēšanas no slimiem donoriem un inficējot vēl veselos palikušos.
ej pukstētāja citur
to apmeklētāja-> dur ar steriliem auskariem, kurus izņem no iepakojuma klienta priekšā. nu vienkārši nevar neko saķert!! nav jau pīrsings vai tetovējums, galu galā. interesanti, a ko man darīt, ja zobs sāp? pie zobārsta neiet? ielaist iekaisumu uz smadzenēm būtu labāk, ja?
apmwekletājai_ aizej un iepotējies pret visu:):):):):)
ar arbaletu var
Desire gan labāk nevajag, tur tiešām vēl ar kaut kio aplaidīs!!!
nu nezinu, vai tad bērnam būtu vajadzīgi tie auskari, lai paaugas, dauzoties un lēkājot var tikai aizķert kaut kur un tad ieplēst ausi
stulba vecākiem mode, izdurt caurumus ausīs maziem bērniem. Par laimi maniem vecākiem pietika prāta man neko tādu nedarīt, tagad priecajos, ka nav cauru ausu.
Desire salona,meistare Elina.
man gan vecāki izdūra pusaudžu gados, pret tuvredzību. Pirms tam neiropatologs atzīmēja redzes punktu. Palīdzēja, tāpēc nevajag vecākus saukt par stulbiem.
Sveicināti! Veicu ausu ļipiņu caurduršanu ar pistolīti,izmantoju hermētiski iepakotus,ķirurgiskos auzkariņus,kas ir pilnīgi sterili!Protams ,pirms tam tiek veikta auss ļipiņas dezinfekcija.Svarīgi,lai pēc auss ļipiņas caurduršanas ,cilvēciņš arī mājās pareizi koptu austiņu,lai brūcite sadzītu.Sīkāku info varat uzzināt sazinoties ar mani draugos vai salonā.Elīna Vanaga.
Kas ir "auzkariņi"? :PPPPPP "cilvēciņš", "austiņa", "brūcite"..... taisnība jau vien ir rakstīta, tomēr kaut kā nenormāli izklausās, ka pieaudzis cilvēks šitā runā...
Ja pats apmeklētu biežāk salonus,tad saprastu kapēc pieaugušei cilvēki tā runā...