tkal balkoni un Mālkalne
Jau atkal Mālkalne vēlas lai iedzīvotāji piedlītos ar līdzfinansējumu balkonu remontā. Šoreiz gan jau piedāvā to plastmasu likt apkārt pa velti, bet metāla un betona konstrukcijām jāfinansē 50%.
Mājas vecākais staigā un vāc parakstus no īpašniekiem, lai piekrītot šādam darījumam. Juatājums:
1.Kā es varu parakstīt kaut kādu papīru, ja nezinu cik man tas izmaksās? Varbūt es to nemaz nevaru atļauties.
2. Kur palike nauda, ko es kārtīgi maksāju kā apsaimniekošanas maksu arī par balkonu. Kopš dzīvoju Ogrē (vairāk kā 8 gadi) manā kāpņutelpā remonts ir bijis 1 reizi, pie balkona nevienu remontnieku neesmu redzējusi, kaut gan 5 gadi atpakaļ Mālkalnei rakstīju iesniegumu. Pat atbildi nevīžoja uzrakstī.
Manuprāt šo parakstu vākšanu vajadzētu papētīt PTAC?
vo vo es ar' nesaprotu kur paliek tā nauda ko maksājam, tagad pašiem puse jāsponsorē par balkonu!!!!
man savukārt radās jautājums - kas notiek ar to naudu, kuru maksā māju pirmajos stāvos izveidotās iestādes un saloni? vai tā tiek ieskaitīta mājas budžetā vai kā?
To jau dara musu mulkigie maju vecakie ,jo tas tacu ir apsaimniekotaja tiesie pienakumi ,bet mes ar maju vecako starpniecibu kultivejam liekezus un mes maksajam apsaimniekosanas maksu un vel lidzdalibas maksu ta turpiniet gan jau kadreiz naks apgaismojums
Kā ,jū nezināt , kur aiziet nauda, algās un prēmijās?
Kaut kur dzirdēju, ka pēc īrnieku pieprasījuma apsaimniekotājam jādod atskaite par katru santīmu, ko tas iekasējis, bet reizi gadā tas jādara obligāti , tikai pie mums tas nez kādēļ nav ieviesies...
No apīļa iedzīvotājiem ir tiesības zināt kur pašvaldība liek naudu par apsaimniekošanu !!!