TV3
Nu, un kur tad palika temats par tv3 un Auziņu? Sākās tāda interesanta diskusija.
auzinjsh nopirka ogrenetu, neko pesoniigu nevareeja, bet ogrenetam ar 5 tk laikam pietika
Auzinam vienkaarsi nav tik daudz naudas kaa pretiniekiem, kas speeja tam raidiijumam samaksaat!Visi mees esam peerkami, tikai katram ir sava cena
Arvis nav tas sliktākais no domes deputātiem, dažubrīd viņš ir par tiešu, bet šim sižetam nav nekāda sakara ar pasūtījumu!
Arnis man patīk
Nez, kādam jābūt tam pretiniekam, lai samaksātu Jaunalksnei! Tomēr nesaprotu- vai tad tās nelikumības Auziņš nebija pastrādājis, ja reiz viņu kāds arī aizstāv? vai tad par velti vajadzēja kukuli piedāvāt?
Pricom tur Jaunalksen?Telekompaanijas vadiiba izveelas ko raadiit un ko nee, visi paarejie, lai kaa arii sevi neslaveetu, ir tikai un vieniigi melnstraadnieki...
tv vadiba varbut i izdoma, ko radit, bet sizetus taisa zurnalisti, domaju ari ka jaunalksnei ir pietiekosi liela teiksana, jo tas tomer skaitas ka vinas autorraidijums vai kaut ka tamlidzigi
Domājat, ka, ja te - Ogres dīķi, mūsu pseidooligarhi mēģina pasūtīt mūziku, tad tā notiek visur? Teikšu, ka te viņiem arī īpaši spoži neiet - vairāk sliktuma no pašu medijiem, nekā goda...
Auziņš tāpat kā Kārkliņš un co ir politiskie līķi. Es gan auzas vietā aizdomātos, kas tik ļoti pūlas viņu norakt. Par d-pils darījumiem nemaz tik daudz tautas nezina.
Nu kā var godīgu cilvēku šitā apvainot: http://skatiens.lv/zinas/latvija/15032009-domes_deputats_meginajis_samaksat_par_siz
Jā, kārtējo reizi Helmanis nežēlojis naudiņu un samaksājis par sižeta izveidošanu, tāpat kā iepriekšējā reizē samaksāja, lai uztaisa par to, kā viņu Ogrē visi apbižo. Tur pat zirgam skaidrs, ka tas ir pasūtījums.
vau, vau, vau, kā komentārus dzēš ārā...:DDDDDDDDDDD pīļu dīķis....
skatos manu vakardienas diskusiju izdzēsuši.
un vissvarīgākais teikums "Arnis man patīk" tiek atspoguļots kā aktuālākais šajā foruma tēmā :DDDDD
Tas Arnis ir konspirēšanās nolūkos - lai Auziņš nepamanītu.
Kur palika komentārs par A. Auziņu? Izdzēsāt?
...
ogrenet rullē - neatkarīga un objektīva informācija bez cenzūras! Auziņa pakaļas slaucītāji!
Godīgi atzīstos, ka pārrakstījos un vārda Arvis vietā ierakstījās Arnis.Un bez kāda nodoma. Bet kas uzrakst\its ir kā akmenī iecirsts.