Apģērbs grūtniecēm
Labdien! Varbūt kāda māmiņa zin, vai kaut kur Ogrē ir iespējams iegādāties apģērbu grūtniecēm? Paldies!
Nav Ogrē tādu iespēju vienīgais Humpalās var pameklēt.
Nav Ogrē tādu iespēju vienīgais Humpalās var pameklēt.
Var uzšūt,tas maksās apmēram 35.00ls ar visu audumu.
Varu ieteikt Rīgā, Skolas iela 5. Diezgan padārgs, bet ērtas mantas. Strādā arī svētdienās.
Kāds izmērs interesē? Varu atdot. Ir bikses, svārki, blūzes utt. No Sweet Mama un Lindex.
N, man interesē 38 izmērs, varbūt ir kaut kas?
riga ,bernu pasaule ,man liekas ka 3 stava,tur ir drebes grutniecem un nedargi!!!
Paldies :)
38-40 - kaut kas bija, jāskatas.
Paskaties, lūdzu, varbūt ir kādas bikses saglabājušās :) Mans e-pasts ir savicagita@inbox.lv, varbūt raksti uz to. Paldies :))
Sarunāts )
Tiešām Ogrē nekur nevar nopirkt grūtnieču apģērbu?
nevar,nevar nopirkt, šis lauciņš ir brīvs Ogrē...varbūt kādam rodas biznesa ideja!!!....
Nu kaut vai tie pashi apgeerbu veikali,kas Daugaa atrodas,vareeja tak paaris pakaramos kaadaa stuuriitii iekaartot arii prieksh gruutnieceem.Est jau taas bikses un dzemperi neprasa un termins nebeidzas.Kur probleema???
jā šī ir problema. man februari jadzemde bet grutniecu abgerba ogre nau tamdel jastaiga pa humpalam un jamekle lielaka izmera abgerbi jo pat humpalas tas ir retums :(
Jūs sakat , ka Ogrē nekā nav - loģiski, jo Ogrē par tādām summām neiepērkas, kādas cenas ir grūtnieču apģērbu veikalos Rīgā. Tagad pat Lindex ir nolikvidējis grūtnieču nodaļu savos Latvijas veikalos.