Vai Rīga-Ogre autobusos nedrīkst rokās turēt mobilo tālruni?
Nesaprotu, par ko tiec celti tarifi autobusos Rīga-Ogre? Rīgā iesēdos autobusā, lai brauktu uz Ogri plkst. 15.25. Iekāpju autobusā. Man rokā mobīlais telefons un naudasmaks. Tajā brīdi man uz telefonu pienāk īsziņa. Šoferis man uzreiz krieviski pasaka, ka lai kāpju iekšā bez mobīlā. Un vēl piedevām šoferis mani negribēja izlaist Ogrē, pieturā Pirts iela. Aizveda līdz Ogres Maximai. Rodas jautājums, par ko mēs maksājam? Biletes autobusos ir tik dārgas. Vai tiešām būs jāizmanto vilciens?
Varbūt varētu kādu interviju uzrīkot ar nordekas vai Rīgas tax.park. pārstāvjiem šajā sakarā, jo tiešām daudz sūdzūbu pēdējā laikā.
Man piem. neapmierina dažkārt agresīvais vadīšanas stils, it sevišķi slidenā laikā, un vakarā (Rīgas tax.parks) dažreiz braucot no Rīgas Neslēdz apkuri.
Taču no 1.janvāra mūs ved NORDEKA ,kuram pieder lielie autobusi. Gan Taksobusu parks, gan Ogres autobuss zaudeja konkursu uz Ogri. Nav neviens šoferis braucis agresīvi, tikai šoferiem nepatīk pasažieri ar invalīdu apliecībām. Konkrēti šodien plkst. 10.30 Rīga -Ogre šoferis man pateica, ka nav ko tā braukāt te ar invalīdu apliecību bez maksas. Šoferim bija liels pelēks mīksts autobuss. Tādi autobusi ir Nordekai. Bet Taksobusu parka dzeltenos mikriņus vairs nēesmu no 1.janvāra redzējusi braucam nekur.
Tieši rīgas taksometru parkam ir pelēkie lielie autobusi. Nordekai ir visādi šķūņi - 20 gadus veci neoplāni utml., kuriem te durvis nestrādā te vēl kautkas.
Un brauc bieži vien viņi pārdroši (vismaz kad mansanāk braukt vakaros citreiz). Es zinu - esmu šoferis.
Kāpēc Ogre-Rīga šoferi jūtas kā karaļi pie stūres? Kāpēc tas pasažieris tiek publiski pazemots, kad palūdz pieturēt pieturā? Ir nepatīkami iet ar kājām tiešām atpakaļ no Rīgas autoostas uz MOLU, jo Krasta ielā gājēju ietves nav un tas gājējs tiek apšlakstīts ar dubļiem, un vēl pakļauts dzīvības briesmām. Pa Krasta ielu satiksme ir intensīva. Ja pie tā MOLA ir oficiāla pietura, vai tad grūti pieturēt? Tur pietur pat Daugavpils-Rīga šoferi, jo viņi ciena pasažierus.
kā jūs tādus šoferus atrodat? sanāk bieži braukāt, un nekādu sūdzību man nav. Viss bumbās. gadienā nav fantāzijas lidojums?
Patiesība ir vienkārša - kas ļauj sev kāpt uz galvas, tam arī kāpj uz galvas. Kaut vai tādēļ, lai izlādētos vai vienkārši baudai.
Nu nez. Kā kuro reizi. Reizēm šoferīši ir laipni, pietur pieturās, bet pa retam gadās arī šoferi rūgumpodi. Tas ir attiecināms tieši uz autobusiem Ogre-Rīga rīta stundās braucot uz Rīgu.
Pati diezgan bieži braucu uz Rīgu ar autobusiem...gan Taksometra parka dzeltenajiem, pelēkajiem un Nordekas "auto izlasi"...neesmu saskārusies ar rupjībām, bet pavēsi gan tajos ir(dažreiz pat Ogrē izkāpjot ir nosalušas kājas un rokas)....arī slidenā laikā viņi mēdz diezgan traki braukt...:(
Katrā ziņā,uz sūdzībām nereaģē ne Taksometru parka, ne Nordekas vadība...tālāk par Ogrenet.lv forumu šīs pretenzijas nenonāk....:(
Taksometru parkam uz Ogri brauc käadi 2 autobusi. Bet Nordeka apkalpo visu Latviju . Kä vispär Taksometru parks vēl elpo un iztur šos grūtos laikus? Ja viņiem parkā ir kādi 6 autobusi. Jo Taksometru parks apkalpo tikai Ogres virzienu.
Kur Taksometru parkam pazuda dzeltenie mikriņi? Laikam pārdeva?
šlesers pārņēma biznesu, tikai nesaprotu, kā viņi nepietur pie "Mola" Vai tad tas nepieder Šleseram?