Ļoti nelaipns šoferis šodien plkst. 9.20 Ogre-Rīga

Labdien. Kā jau katru dienu braucu no OGRES uz darbu Rīgā ar autobusu plkst. 9.20 , Tirdzniecības centru ""MOLS"". Vienīgā iespēja uz ""MOLU"" ir tikt ir ar autobusiem, kas brauc maršrutā Ogre-Rīga. Kad laicīgi lūdzu šoferim pieturēt pie pieturas ""MOLS"", viņš man atbildēja , ka lai es tad pati sēžoties pie stūres un lai es tad pati tur arī pieturot. Viņš sāka žēloties, cik daudz stundu viņam pa dienu esot jāstrādā un maz sanākot gulēt un viņam aizejot daudz degvielas, ja viņš tagad apstāsies pie katra staba. Šoferis mani aizveda līdz RĪGAS autoostai un es biju spiesta līdz MOLAM iet pa Krasta ielu atpakaļ ar kājām un rezultātā visa diena sabojāta, darbs nokavēts. Esmu vīlusies sniegto pakalpojumu kvalitātē.

Ja jau ceļ tarifus, tad kāpēc nav laipnāka apkalpošana? Vai šoferis drīkst tā izturēties pret pasažieriem? Tomēr mēs maksājam no 1. janvāra par autobusu biļetēm diezgan lielas summas.

Jā būtu kāda alternatīva nokļūšana man uz darbu, es vairs noteikti izmantotu citu pakalpojumu sniedzēju.

Ar cieņu Juta Preisa no Ogres.

Juta Preisa , 2009-03-04 10:54:22

Man jau liekas, ka oficiālās pieturvietās šoferim būtu jāstājas. Es gan izmantotu piedāvājumu pašai sēsties pie stūres :D

Iksiņa , 2009-03-04 10:57:01

vispār šiem autobusiem ir oficiālas pieturas pie Doles un pie Mola. Parasti šoferīši ir bijuši atsaucīgi un apstājušies pie katra staba (pieturas).

axe , 2009-03-04 11:02:58

šoferis, uzzinot, ka man vajaga pie MOLA, tik palielināja ātrumu, lai nebūtu tur jāapstājas. Es saprotu , ka pēc šofera teiktā vairāk tērējas degviela, apstājoties pieturvietās, bet mēs, pasažieri tomēr maksājam par biļetēm.
Vai tad šoferis autobusā degvielu lej pats par savu naudu?

Juta Preisa , 2009-03-04 11:05:36

Iesaku kāpjot autobusā uzreiz pajautāt vai apturēs pie mola.Kaut gan tā ir CŪCĪBA.Jāsūdzās.

zika , 2009-03-04 13:24:53

Starpcitu tiesām, maršruta Rīga-Ogre- Rīga šoferos ir kautgāds nelaipnas apkalpošanas mēris, kuršs agri vai vēlu kādā no viņiem izlec uz āru.
Pati ar to esmu saskārusies, un redzejusi ka arī citi no tā cieš.
Piemēram-aizliedz autobusā runāt pa mobīlo telefonu:), jo redziet tas kaitējot viņa veselībai, lai arī pats lieto tādu.
Un protams nu jau klasiskā viņu vērtība-neizlaist braucēju pie Mola.

Nettele , 2009-03-04 16:12:28

Aizbruc uz Rīgas autoostu, uzraksti rakstiski sūdzību.Man arī tā gadījās!šoferis saņēma laubu sodu,noņēma prēmiju!

x , 2009-03-04 16:36:20

A degviela viņam jātaupa tapēc, lai būtu ko savam opelītim bākā ieliet:) Tā tie sabakas šoferi zog, tāpat arī deputāti u.c. Tādi esam! Jādesē viņi visi -kā suņi!

Ogrenietis , 2009-03-04 22:23:26

Arī man ir gadījies, ka pustukšs autobuss Rīga-Ogre man pabrauc garām. Kokrēti runāju par pieturvietu ""Keramika"" . Stāvam, paliekam salstot gaidīt nākamo autobusu. Ja kas, tad autobusi Rīga-Aizkraukle un Rīga- Jēkabpils pietur gan, arī pie MOLA, braucot virzienā uz Rīgu.
Kādreiz, kad vēl pirms 1. janvāra Ogres virzienu apkalpoja OGRES autobuss un otra firma laikam bija Rīgas Taksometru parks ar dzeltenajiem mikriņiem, tad apkalpošana bija daudz labāka. Šoferi bija ieinteresēti to pasažieri pietuvietā uzņemt un izlaist, lai pasažieris arī nākamo reizi izmantotu minētās firmas pakalpojumu. Bet tas mistiskais konkurss visu sačakarēja.

Helēna , 2009-03-05 09:25:41

Njāā,konkurss tiešām mistisks...kaut ko jau Ogrenieši esot attiesājuši,bet līdz nākamajam gadam,kad atkal itkā varētu sākt braukt uzņēmums jau būs varbūt uz bankrota robežas

*** , 2009-03-05 15:57:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet