Ļoti nelaipns šoferis šodien plkst. 9.20 Ogre-Rīga

Labdien. Kā jau katru dienu braucu no OGRES uz darbu Rīgā ar autobusu plkst. 9.20 , Tirdzniecības centru ""MOLS"". Vienīgā iespēja uz ""MOLU"" ir tikt ir ar autobusiem, kas brauc maršrutā Ogre-Rīga. Kad laicīgi lūdzu šoferim pieturēt pie pieturas ""MOLS"", viņš man atbildēja , ka lai es tad pati sēžoties pie stūres un lai es tad pati tur arī pieturot. Viņš sāka žēloties, cik daudz stundu viņam pa dienu esot jāstrādā un maz sanākot gulēt un viņam aizejot daudz degvielas, ja viņš tagad apstāsies pie katra staba. Šoferis mani aizveda līdz RĪGAS autoostai un es biju spiesta līdz MOLAM iet pa Krasta ielu atpakaļ ar kājām un rezultātā visa diena sabojāta, darbs nokavēts. Esmu vīlusies sniegto pakalpojumu kvalitātē.

Ja jau ceļ tarifus, tad kāpēc nav laipnāka apkalpošana? Vai šoferis drīkst tā izturēties pret pasažieriem? Tomēr mēs maksājam no 1. janvāra par autobusu biļetēm diezgan lielas summas.

Jā būtu kāda alternatīva nokļūšana man uz darbu, es vairs noteikti izmantotu citu pakalpojumu sniedzēju.

Ar cieņu Juta Preisa no Ogres.

Juta Preisa , 2009-03-04 10:54:19

Kā var nepieturēt pieturā!!!!!Jo tālāk,jo trakāk.Es ietu rakstīt sūdzību,maz tas,ka bieži jāklausās morāle par to,ka ne tāda nauda,ne tā pietura,vēl atļaujas beigās neizlaist

nesaprotu , 2009-03-04 10:57:58

Uzsmaidi nelaipnajam un vins buus laipns ;) Jo katram dažādi rīts sākas :)

vax , 2009-03-04 11:03:03

Reisu Ogre-Rīga apkalpo divas firmas - Rīgas Taksoparks un Nordeka.Iesaku Autoostā noskaidrot, kura firma apkalpoja šo reisu,paprasīt šīs firmas dispečeres telefonu un sūdzēties par slikto apkalpošanu.Varat vēl rakstīt sūdzību šai firmai par slikto apkalpošanu un pieprasiet rakstisku atbildi,ka Jūsu sūdzība tika ņemta vērā un šoferis sodīts.

nezināmā , 2009-03-04 11:04:19

Zinu Nordeku. Nordekas šoferi vienmēr ir apstājušie visās pieturvietās, kur pasažierim vajag. Tad laikam mani apkalpojis ir Rīgas Taksoparks? Vai šoferim degviela ir jāpērk par savu naudu? Vai ir tik traks grafiks, ka šoferim ir jāželojas, ka daudz darba stundu?

Juta Preisa , 2009-03-04 11:07:42

Iesaku kāpjot autobusā uzreiz pajautāt vai apturēs pie mola.Kaut gan tā ir CŪCĪBA.Jāsūdzās.

zika , 2009-03-04 13:25:12

Tač tajā konkursā vinnēja citas auto firmas, kas var mūs ogrēniešus vadāt no 1. janvāra . Tāpēc viņi jūtas pie stūres kā karaļi.

No malas. , 2009-03-04 13:31:23

Zinot šoferus, labāk viņiem ekonomēt degvielu, braukt lēnām. Dažas reizes redzēju Ogres autoostā, kā šoferi no lielā autobusa atlej degvielu kanniņās. Tas gan notiek agri no rītiem.

No malas , 2009-03-04 13:42:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet