30.05.05
Zinu ka ir vel kada mamina kurai saja datuma ogres slimnica uz vakara pusi piedzima meitina.loti veletos vinu atrast!vai kads zin sis maminas vardu vai uzvardu vai vizmaz kur sadas lietas var uzinat
Aizej uz slimnicu,varbut kadaa arhivu zurnala var paskatiities?!!!
Paskatīties jau var, bet mediķi nedrīkst teikt neko vairāk, kā - bija vai nebija.
Bērnus sajauca?
Žetons! :D :D :D
es ar iedomājos, ka sīkos grib samainīt atpakaļ. nu jau tas laiks, kad sāk parādīties raksturiņš un beibīfeiss sāk līdzināties kādam no vecākiem :)
Da mulkjības , kaimins teica ka tas OTRS sim labak patikot:):)
Draugos var mēģināt domubiedros - māmiņutusiņš.
mt nu pameiginasu.esu talu no ogres un del ka tada nu negribas triekties tadu gabalu.
Jauki, ļoti gribas uzzināt, bet triekties negribas, tad jau laikam nemaz tik ļoti negribas:)
Emilin padoma tak ar galvinu.Es aiztriecos par pa 300 km tadu gabalu bet beigas aplauzos ka nemaz tadu info nevaru dabut.nezinu ne kur si mamina dzivo tiesi neka.ja tev gribas uz labu laimi skriet bet ludzu ,bet nu man negribas vienu dienu ta veja palaist.ja ja es to maminu atrastu noteikti atveletu vienu dienu jo gribas uzinat ka klajas vinas berninam un vinai.
Ogrē laikam super-duper slimnīca,ja māmiņa pat 300km nobrauc,lai te dzemdētu... :)