Zilo kalnu izbraukātājs
Ogres zilie kalni regulāri tiek izbraukāti ar kvadraciklu, sabojājot gan augsni, gan tagad ziemas laikā - slēpošanas trasi. Turklāt tas tiek darīts regulāri katru nedēļu, īpaši zilo kalnu terasēs. Turklāt šo kvadraciklistu neaptur nekādas barjeras - tas visām brauc apkārt cauri mežam. Vai tiešām šāda rīcība ir atļauta un par to nav paredzēts sods? Kāpēc nekas netiek darīts lai šo braucēju noķertu?
O, tagad munji ar sleepeem dragaas pakalj kvadrociklam-super skats buus
Kvadra pietiekami skaļš un netipisks verķis lai to nebūtu grūti izskaitļot un piestādīt rēķinu , es savos pāķos gan braukāju tikai pa ceļiem pat mutere ogās nobrīdināta nost no ceļa nebraukt :)
Un kad pakaļdzīšanās laikā (jo pats jau no laba prāta neapstāsies...) tas kvadriciklists ieskries kokā un nositīsies, te būs virkne bļāvēju par slepkavību, pārkāptām pilnvarām, stulbo policiju utt, un tml.
A nafig pakaļdzīties , baig vaig. Aizbrauc uz ADRESI un sagaida, A vēl sūdīgāk ja nereģistrēta tad turpat arī savāc:)
Neviens pakaļ nedzīsies, Ikšķiles lauku teritorija, vot i vsjo, nevienam Ogrē tas neinteresē.
a numurs ir zināms. un kad tas notiek?
BAIDATIES!!!
Pie Mālkalnes 37 mājas, zaļajā zonā( Zilo kalnu pakājē) pastavīgi tiek pieparkots melns Mersis un visiem POFIG .. Policija dienā 10X pabrauc garam un neka.. Vai tik merša īpašnieks nav policists...
Vēl sliktāk - viņš ir sūdzmanis!
Es jau domāju, vai tiešām man vienīgajam braucot pa sabojāto slēpošanas trasi gribas to perduļetistu aiz olām pie koka piekārt!
biezajiem neviens mentiņs klat neķersies! pie 33. Mālkalnes majas hammer dzips visu izbraukajis,neviens neko nevar padarīt....
tas mersis Z-Kalnos man arī kā dadzis acī :) Man citreiz arī nav kur auto nolikt, es jau vienreiz padomāju, ka varētu viņam blakus pieparkoties.