Turisma Informacijas Centrs

Vai negaja runa, ka ar 1.Dec TIC atradisies autoostas telpas? Kapec pilseta joprojam ir zimes, kuras norada, ka TIC atrodas Ausekla prospekta? Tisa maldinasana vai krizes del nav kas izvieto jaunas?

k , 2009-02-16 11:04:03

k . Traucē mums te visādi "Tūristi" strādāt , uzmacās ar glupiem jautājumiem . Ja EJA GARĀM tad arī EJ GARĀM un netraucē strādāt:):) Bet ja nopietni gan jau ka zīmju noņemšanai un parlikšanai vaig tikpat lielu kaudzi papīru un saskaņojumu kā to uzstādīšanai bet IESPĒJAMS šefene gaida BRĪDI kad domei beigsies piķis un "Labdaris" palūgs šos tīties no telpām atpakaļ uz Emigrantu rajonu :):)

Lunis , 2009-02-16 11:38:23

Un kāpēc pilsētā nav nevienas zīmes ar precīzu virzienu? :) Ja vadās pēc virzieniem, ko tās zīmes norāda, tad šajā pilsētā neko nevar atrast.

Iksiņa , 2009-02-16 11:49:40

Man riebjas ka par manām mājām saka ,ka atrodas emigrantu rajonā .Brīžiem Luni ,tu esi kretīns !!!

zoss , 2009-02-16 12:00:15

Dzīvojot Turkalnes ielas rajonā, gandrīz katrreiz, ejot pilsētas centra virzienā, aptuveni pie bērnudārza "Sprīdītis" ielas stūra vienmēr kādam garāmgājējam nākas atbildēt uz jautājumu : "Kā nokļūt līdz slimnīcai'? Kāds absurds, tas nozīmē, ka ne jau man tikai ir šis jautājums jāuzklausa! ĻOTI NEPIECIEŠAMA KĀDA NORĀDE ŠAJĀ VIETĀ PAR TIK SVARĪGO OBJEKTU, bet varbūt, ka vairs ne tik aktuāli tas ir sakarā ar slimnīcas pakalpojumu 4X sadārdzināšanos no 1.marta? Lūdzu, pāradresējiet lūgumu Ogres domniekiem, OGRENET!!!

Starp citu , 2009-02-16 12:02:50

Un zosij simts%īga taisnība - nevis emigrantu, bet imigrantu...

jibiorio , 2009-02-16 12:11:28

zoss : Bet tā taču IR !! Laikam nekad neesi redzejusi Ogres karti kas sastādīta pēc tautu skaitīšanas datiem bij te tādi zēni kas reķināja elektorātus un potenciālos "Vēlētājus" dažādos iecirkņos. Ot Jaunogres gabals ko norobežo Malkalnes prospekts -Vidus Prospekts --Zilo kalnu prospekts bij VISMAZĀK potenciālā ekelktorāta mazāk par 20%!! "Beigtais rajons " tā arī stāvēja rakstits virsū ar marķieri ka EMIGRANTU RAJONS kur nav vērts zvejot balsis:):) Tur vispār bij riktīg labi dati gan par izgļitības līmeni gan vecumu gan ienākumiem atseviški pat par mājām. Vēl nelieši bij pamanijušies savākt kopā datus par mājas nacionālo sastāvu izglītības ļimeni un izlietotajiem lidzekļiem visādu postijumu un bojājumu noveršanai dzīvojama fondam , tur dati bij vēl ipstnējāki izrādās ka POSTIJUMI nav atkarīgi tikdaudz no nacionālā sastāva cik no izglītibas līmeņa :):) Baig labi bij redzams kur dzivokļi dalīti vienkarši "Proletārijiem" kur inženiertehniskajam personālam utt:):)

Lunis , 2009-02-16 12:19:58

Jā ,tādu karti neesu redzējusi un dzīvokli kādreiz saņēmām kā jaunie speciālisti .Tas gan bij 25 gadi atpakaļ un ja runā par postījumiem ,tad tie postījumu sāka rasties gadus 8 atpakaļ un tikai pieaug .Arī iedzīvotāji sen jau ir mainījušies un izaugusi jaunā paaudze,kuri jau vairs nav nekādi migranti ,bet kultūras līmenis kāds nu kuram .Varbūt der paškritiskāk palūkoties katram uz sevi .

zoss , 2009-02-16 12:53:43

zoss : A es jau lūkojos , zini man kāpnēs 2 Latvju famīlijas ieskaitot mani pārējie vissi naturāli Krievijas krievi BET kāpnēs ir gan puķes gan paklāji jo visi mani kaimiņi ir SPECĀLISTI un ieskaitot bērnus runā Latviski labākā valodā par metinātāju Jāni no Lotgales kura dēliņš idiots Mareks ir vienīgais "Urla" kāpnēs un parasti stāv pie mājs stūra semoškas grauzdams kuru čaumalas kārtīgi saslauka viņa klases biedrene Taņa kurai gan senči ir naturāli "Krievi no Lielajiem sīpoliem" bet runā tādā Latviešu valodā kā reiz mana Latviešu valodas skolātāja :)

Lunis , 2009-02-16 13:38:15

Tad kā tu savu rajonu dēvē?Es jau par to ka daži tavi izteicieni ir pazemojoši .

zoss , 2009-02-16 13:43:46

Malacis, Lunis! Pareizi visu pateici!

xtm , 2009-02-16 13:58:51

zoss : A mani ir "Strādnieku ciemats" lai kā vietējai varai gribējās saukties par PILSĒTU. Jā vēl manā mājā tik pāris kāpnes tālāk ir nosacīti "Skolotāju dzīvokļi" pašas piedirstākās un nolaistākās kāpnes mājā:):)

Lunis , 2009-02-16 14:08:04

Labs! Man patīk šī diskusija par "imigrantu rajoniem", "strādnieku ciematiem", ko te cepaties, mūsu apkārtnē ir ok, kolorīta ķērājiem iesaku aizbraukt un apsekot Sedas pilsētbūvniecības un emocionālo vidi, kaifa pietiek vismaz pāris dienām...:)

daudzpunkts , 2009-02-16 16:39:30

daudzpunkts : Esu bijis un NE REIZI VIEN ,konkrēti laba vieta kā laika mašinā uz turieni esmu vedis arī EKSKURSIJAS no aizdīķa kolēģiem kā "Krievija 60" paraugu rādijis , beigās purvā ar drezinu vedis un TADS DABAS KRŠŅUMS RUDENI !!:):)

Lunis , 2009-02-16 17:20:20

Luni-izsmējos cik tomēr precīzi raksturoji situāciju ar lv-ru.Krievu cilvēki ir(ne visi,bet vairākums)sirsnīgi,atsaucīgi,kārtīgi un izpalīdzīgi.Nesaku,ka latvieši tādi nav,daudzi ir,bet tomēr riebīgāki ir pieredzēti latvieši.

www , 2009-02-16 18:00:38

www : viss atkarīgs no IZGLĪTĪBAS LĪMEŅA un Latvijā nemaz KRIEVU nav vairumā ir KRIEVISKI runājoši VIETĒJIE ar visiem stiķiem un niķiem un paradumiem kā TIEM kas "Tjipa Latvieši" bet pēc būtības TĀDS URLA kā no dziļas krievijas sādzas nācis ar visām somoškām pļutenēm mici uz acīm un 32 vardu kārjumu:):) Esmu Krievijā pamācijies un zinu kādi ir KREIVIJAS Krievi seviški no provinces. Pie mums ir PADIBENES gan Krieviski gan Latviski vienādi sliktu runājošas gan SPECĀLISTI ot tie tad bix sadālās pēc gaumēm un mentalitātēs , bet ne kardinali ja vietējās skolas beiguši un ilgi te dzīvo:):) Pet PADIBENES ir apsalūti internacionālas :):)

Lunis , 2009-02-16 18:26:03

tā jau ir:)

www , 2009-02-16 19:39:46

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet