Palīdziet mums ...! Vēlreiz! Šogad!

Šodien saulīte liecina - nav tālu pavasaris! Vecākā gadagājuma ogrēnieši arī sāk pamazām rosīties pastaigām, iziešanai svaigā gaisā. Realitāte. Tas bieži ir viņu vienīgais prieks - daba - saule, debess, zeme, ūdeņi, kas mūžam atjaunojas un atjauno. Taču gandrīz neiespējami ir vienā elpas "vilcienā" noiet pārāk garo ceļa gabalu no pilsētas centra uz tuvo. mīļo atdusas vietiņām - kapiņiem! Godājamās amatpersonas, apsēžaties pie apaļā galda un padomājiet par ceļa posmu, pa kuru ne jau tik bieži kursē pilsētas autobusu maršruti - līdz Ogres kapiem! Ogres domē sēdošie, atrisiniet šo, sasāpējušo, vecākā gadagājuma ogrēniešu lūgumu - vismaz Turkalnes ielā ierīkot soliņus garajam ceļam līdz kapiņiem.
Labie darbi atmaksājas vienmēr!

Realitāte , 2009-02-09 15:31:56

driiz jau nebus naudas ari pilseetas marshrutiem, kur nu veel uz kapiem....

guga , 2009-02-09 17:23:14

var panemt līdzi vieglu saliekamo krēsliņu.....jādomā reāli, tagad visam tikai taupīs

kkk , 2009-02-09 17:28:29

Vai to nevarētu ieteikt Kārkliņam un Auziņam, viņi taču tik ļoti grib izcelties pirms vēlēšanām!!! Labu padarīs, varbūt kāds ar labu vārdu atcerēsies!!!!

aaa , 2009-02-09 18:53:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet