naktī atslēdz apkuri ?!

Labdien!
Gribētu uzzināt,kāpēc atslēdz apkuri no pl. 23.30 līdz pl. 6????Un tas jau turpinās no pirmās dienas,kad atsākās kurināšanas sezona :( Sava veida ekonomija? Vai nebutu ekonomiskas uzlikt mērenu sildishanu gan dienu,gan nakti,nevis taisit pirts režīmu dzīvoklii pa dienu,bet naktii dzīvokli atkal ledusskapis :(
Pa dienu kurina,kāa traki,logi jāvēr vaļā,bet vakarāa dzivoklii auksts :(

Zigis , 2009-01-30 14:40:00

cik saprotu, tad to visu nosaka maajaa tie, kas nestraadaa, kas jau pensijaa vai bezdarbnieki, jo
tikai vinjiem ir laiks telot majas vecakos, valkaties pa Malkalnes kabinetiem, un tad nu shie bezdarbieki var majai pec savaam personigajaam iegribaam izveleties apkures rezhiiimu.
Ta kaa vinji ir bezdarbnieki un pa dienu sezh majas, tad vinji izvelas dienaa kurinaat un pa nakti nee, lai mazak jamaksaa ( taa vismaz vinji domaa, tas jau nekas ka ekonomija nieciga).

aio , 2009-01-30 15:50:04

iesaku sameklēt mājas vecāko un paprasīt, uz cik grādiem ir uzlikts dienas un cik nakts režīms. Un, ja tur ir kaut kas nesaprotams vai nenormāls, tad vajag pajautāt, kāpēc tā. Ja mājas vecākais tur neko nezina, tad tā ir "Mālkalne", kas uzstādījusi tādu režīmu.

rebe , 2009-01-30 16:58:52

.

i , 2009-01-30 17:13:05

Oi šito pamaniju , mani fucking slāvu penši kautko tādu laikam pieprasījuši vispār man T mājās nokrītās lidz ~21* pietam man ir riktīgi siltināts utt dzīvoklis. Tāpēc sākumā brīnijos ko šie pasākuši vazāties pa trepēm dubultās trenūzenēs un telogreikās šiem pašiem noteik iestājas leduss laikmetss jo veci logi un nekas nav siltināts:):)

Lunis , 2009-01-30 19:03:02

Nu es atkal tieši vēlētos lai pa nakti ir bisķi vēsāks,jo pa nakti +25 ir par daudz...

yyyyy , 2009-01-30 20:48:20

un kas tur slikts?, Pēc pirts pieklājas atvēsināties. Temperatūras svārstības uzlabo veselību. Ps. izņemot gadījumus, ja vēlas notievēt - tad gan pēc saunošanās, vēl ar karstu dvieli jānorīvējas un nekāda atsaldēšanās.

apmeklētāja , 2009-01-30 23:48:59

Ļoti labi, ka atslēdz pa nakti apkuri, pec ilgiem gadiem nav visu ziemu jātur logi vaļā un jāapsilda Ogres kūrorta svaigais gaiss, citādi pirms jaunā gada bija kā pirtī...:)

daudzpunkts , 2009-01-31 02:37:29

Man jau arī patiktu ka pa nakti nebūtu tā karstuma,bet kad aizdomājos ka kādam ir mājās zīdainis,tad labāk pavēdināšu biežāk savu telpu ,lai visiem labi .

kašķe , 2009-02-01 21:13:24

nu un vai tad zīdainis būtu jāspīdzina ar karstumu?

rebe , 2009-02-15 23:15:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet