juristi Ogrē
Labdien!
Varbūt kāds var ieteikt labu juristu Ogrē, pie kura varētu konsultēties laulības šķiršanas jautājumos.
Un cik apmēram tāda konsultācija varētu maksāt?
kā sarunāsiet :D
Atvainojiet juristi, bet man uz jums nedaudz zobs, tāpēc nāc uz Vārpu un meklē mani 3 stāvā. Nokonsultēšu ļoti nedārgi. Ja īpaši sarežģīta situācija ne vairāk par Ls 10, bet reāli arī par PALDIES to konsultāciju varu sniegt. Nu labi, vari pieteikt arī vizīti uzzvanot: 28317000
O, speciālists šķiršanās jautājumos?
ooo, Piterāns kļuvis par juristu! cep , Valdi, labāk bulciņas, tas Tev labi izdevās.
Zvani 29106014.
kāpēc jābūt juristam, lai sniegtu konsultāciju, piedevām ne sliktāku par ko jurists paprasītu vismaz Ls 25 Esmu tik daudz naudas tiem nagu maucējiem un prātniekiem samaksājis, ka varētu trīs augstākās Oksfordas universitātē iegūt, bet nu dzīve, piespiežot piekopt tiesāšanos kā otru sporta veidu, mani ir izmācījusi. Un neaizmirstat, ka arī no manis sieva aizgāja ar visu kas man bija. Rezultāju jūs redzat. Un ne jau tās sliktās bulkas ir joprojām, tik vien, ka situācija valstī jau trešo gadu ir tāda, ka uzņēmējs neko nevar izdarīt, neviena biznesa pamatteorija nestrādā, da arī parasts iedzīvotājs valdības acīs, ir pats vainīgs, ka dzīvoja uz parāda. Lūk tikai valdība ir krutā, kas dzīvoja uz visu mūsu rēķina, noveda valsti līdz bankrotam un vēl 'māca kā citiem dzīvot. Sen tādus vajadzēja iesēdināt uz 20 gadiem ar mantas konfiskāciju viņiem un radiniekiem līdz trešajai pakāpei. Dobelis vēl atļaujās teikt, ka kas tad nāks vietā? Idiots, nezin ka ar neaivietojamiem cilvēkiem pilnas kapsētas guļ! Da kaut vai es eju kaut rīt un ja ogres domē es biju gatavs vismaz miljonu gadā ietaupīt, tad valstī tas varētu būt miljards. Ticu, ticu, ka izklausās pēc lielības un vēl nezin kā. To sapratīs tikai tas, kas mani pazīst personīgi. Citādi runāja ko gribat. Lai jauks visiem piektdienas vakars un izdevušās brīvdienas!
Tev tapat, Valdi :)!
valdi, iedzer labāk Tullamoru, varbūt atlaidīs :)
Ak jā, tev taču nav naudas, lai to Tullamoru nopirktu! :) :) :)
Varbūt tad kādu lēto viskiju... :)
Lai jauka 5-diena! :)
no gudriem večiem sievas projām neiet, valdiņ, hehe
Ziedoni, tieši tā ! :)
valdim piestāvētu vārds - L U P A T A ! ! !
Diemžēl man gadās tikai un vienīgi tādas, kam nauda urīnu smadzenēs sapiež un viņas paliek pašas par vanckariem. Tas ka tu, BNM, man joprojām parāda atmaksas grafiku neesi sastādījusi, drīzāk par tevi kko liecina un tici man ka pēc visa tā ko esmu tev devis, tu turpini izteikt man "komplimentus", tevi vienkārši sagaidīs tā pati elle zemes virsū! Lupata es biju tad, kad ļāvu tev sevi kāst! Paldies, ka esi atvērusi man acis un parādīji savu īsto seju! Vari meklēt starpnieku, kas komunicēs mūsu starpā. Tas ko tev vajag, es atradu. Manās acīs pat publiska atvainošanās tevi neglābs!
Paldies Intai :)
tāda neglīta diskusija izvērsusies!
personīgos konfliktos!
cienu Valdi par to ko viņš ir darījis... es vismaz redzu ka viņš kaut ko dara! nava sanācis kā gribētos, bet 20 gadus vinš ir cēlis un mēģina noturēt Vārpu.
nezinu kas pieder ziedonim vai BNM, "ja esi perfekts, tad met tos akmeņus" bet nedomāju ka jūs savā dzīvē esat darījuši kaut ko līdzīgu lai šitā tagad noliktu citus!
Valdim. Necenties neko atbildēt. Tā ir tava privātā dzīve. Sīkumus zini tikai tu un tas otrs cilvēks . Un visskaļāk jau vienmēr kliedz tas , kuram pašam līdzīga situācija.
Un dažas no tām tavām bulciņām ir tīri garšīgas.
Pati arī esmu uzņēmēja un zinu , cik šajos laikos viegli, tāpēc- TURAMIES!
lupata ir tas vai tā,kas uz otru cilvēku publiski gāž kaut kādas samazgas zem nika,nevis sava vārda.Laikam jau pats,pati lielāka lupata dzīvē...
Valdim novēlu izturību šajā uzņēmējiem un strādāt gribošajiem cilvēkiem tik sarežģītā laikā!
un starpcitu,gandrīz visiem man zināmajiem cilvēkiem vārpa ir iemīļotākā našķu iepirkšanas vieta!
atklājies nekauņa Agija Strade ( BNM )
Neuzticaties cilvēkiem bez jurista izglītības un arī ne visi, kam papīrs rokās, spēj pierādīt, ka ir to pelnījuši. Jurists jāmeklē caur paziņu paziņām, par kuru labas atsauksmes, tas arī būs īstais. Pārējie var ievārīt tādas ziepes, ka pēc tam neviens jurists vairs nevarēs palīdzēt.
Agija Strade, personas kodu arī vajag ! :)
Nu redz cik populāra ir arī Maziņš! Nē nevajag tavu personas kodu....
Paldies :)
Jaukas b-dienas! :)
Nezinu, kā jums tur Ogrē, bet Man Te SAULE SPĪD ! ! ! :)
Arī Ogrē spīd saule un es pošos uz kalnu! Snovošanai ideāli piemērota diena!
Brīvdienas noteikti būs cool! vēsture man atkārtojās un esmu sajuties kā 2004 gada 29.augustā, identiski.
Man prieks par to :)
Savu dēli atstāju Ogrē, jo man zābaki pazuduši . . . :)
Un šeit Ir Ideāls Laiks un Vieta snowošanai ! :)
Un vispār eju tīrīt Sniegu ! ! ! :)
pirmais: Tavi zābaki nav pazuduši; otrais: tie nebija tavi zābaki; trešais: ar taviem zābakiem snovos kāds cits un beigās: Es taču tevi biju piespiedis snovot un tu uz Alpiem braukāji tikai tāpēc ka es tā gribēju. Tāpēc tu drīksti un nekas ļauns nenotiks, ja tu vispār par sovošanu aizmirsīsi!
Nu jā, pārāk esmu aizrāvies ar savu privāto dzīvi un veco sāpi, tāpēc sekošu LLA ieteikumam un attāāā...
Paldies visiem Vārpas faniem! Jaukas brīvdienas!
Jā, ar juristiem tā ir kā ir. Vispār jau normāli domājošs cilvēks var pats iebraukt likumos un sevi aizstāvēt. Tas nav tik grūti, kā liekas.
Nju, interesanti palasīt citu dzīves stāstus.. :D:D:D:D
To Pankam TURIES
kāds sakars šim visam ar diskusijas aizsācēja jautājumu???? Sviests kaut kāds. Ejiet labåk gulēt,jums rīt uz bērnudārzu jāceļas...