Vai tā drīkst būt???
Mēs dzīvojam daudzdzīvokļu mājā Pārogrē. Rajons jauks un kluss, apkārt privātmājas... tomēr ik vakaru kāds privātmājas īpašnieks (konsekventi viens) sarīko īpatnēju dedzināšanas kultu. Ko vinš tur dedzina, nezinu, taču smird gan nepatīkami. Smaka nāk dzīvokļos... Interesanti, vai Latvijā arī kāds mēra, cik liels ir šāds piesārņojuma apmērs? Taču galvenais, ko es gribētu noskaidrot - vai tā drīkst/ Kur var sūdzēties? Un - vai ir jēga? :))
Paldies.
he,izlasīju tavu bēdu stāstu un likās,ka tu raksti par mani!Mans kaimi''nš ir tik pat mīļš un kvēpina mūsu privātmāju rajonu no sirds!!!Onka vecs,un diez vai ir jēga tādam kko teikt,tā pat kurinās...
Jāzvana pašvaldības policijai un tie uzliks sodu. Mazu, bet formalitātes nepatīkamas.
jāzvana valsts vides pārvaldei!!
Pilsētas teritorijā (arī privātmāju pagalmos) pat ugunskurus nedrīkst kurināt, kur nu vēl toksiskus atkritumus - to aizliedz pašvaldības saistošie noteikumi. Jums jāvēršas ar sūdzību pašvaldības policijā. Lai panāktu lielāku efektu, izsauciet policiju laikā, kad kaimiņš atkal sadomās kaut ko dedzināt.