Ginekologs Ogrē
Sveiki! Sodien piezvaniju savai ginkologei (privatprakse Riiga), velejos pierakstities, bet kad izdzirdeju cenu,tad ....pardomaju...:( plika viziite, bez jebkadiem izmeklejumiem maksa 25Ls.
Sobrid nav varinatu kaa mainit ginekologi.
Velejos pajautat pie kaa labak Ogre griezties.
Kādreiz Ogre bija dikti jauka Dr.Kraujina. Sobrid gan nav info kur un par cik pieņem.
Dr.Kraujiņa pieņem Rīgā, EGV klīnikā un tiešām ir ļoti jauka. Bet vizīte tur nav no lētajām..
Skaidrs, pie ārstiem vairs neiesim.
tiesi pie Dr.Kraujinas maksaa tos 25 Ls EGV klinika. Zeel,daktere tiesam laba,bet nespeeju pavilkt, jo par izmeklesanam jamaksa papildus - respektivi viziite izmaksa ne letak ka 35 Ls.
Taapeec arii velos uzzinat par ginekologiem Ogre.
Ginekologi Ogrē ir tie, kas ir poliklīnikā. Apskaties rajona slimnīcas mājas lapu. Cik sapratu vizīte bez nosūtījuma ir 6 lati... ja es nekļūdos ciparos.
Strauberga, Aberberga, Auziņa un Muravjova. Man Muravjova patīk, stingra, bet domāju, ka pietiekoši kompetenta.
Nu jā...cenas aug...Bet tomēr iesaku "sakasīt" tos Ls 25-35, jo Ogrē, piedodiet, bet neviena jau nav..Zinu, ko saku, jo esmu gan divus bērnus gaidījusi, gan veselības problēmas risinājusi ar Ogres dakteriem.
Man jau nav zel, bet ja ir nepieciesama otra viziite tad atkal 25 Ls, ja analiizes tad atkal maksaa.
Par ko? tas ir drausmiigi dargi:( un vispaaariibaa - kas aarstiem kam ir privatprakses nosaka sis cenas? ir tacu kaut kaadi griesti!
Strauberga,Aberberga, Auziņa un Muravjova - vai sis ir vieniigas ginekologes OGre?
Pievienojos ES, sakasi 29,-ls, un aizbrauc uz EGV klīniku Ģertrūdes 3, Rīgā, pie dr. M.Kraujiņas. VIDā tev atmaksās 25% attaisnotos izdevumus. Biju pēdejo reizi šogad (braucu jau četrus gadus), ļoti apmierināta ar rezultātu, jo diemžēl man ir problēmas. Ogrē nekad vairs ginekologu neapmeklēšu! Ogre tev sanāks daudz dārgāk.
Arī es braucu uz klīniku EGV pie dr.Kraujiņas,super daktere,tur visu izdara uz vietas,nekādu kabinetu staigāšana,kā Ogrē.Labam ārstam tādu summu var maksāt,Ogrē noteikti nemaksātu.
ir arī dr.Irina Bogatih. gan jau būs kas saka nē. es varu teikt tikai jā. privātprakse Pajumte, pretī Selveram, pie deviņstāvenēm. es biju pie viņas arī grūtniecības laiku. varu tikai to labāko teikt. un vispār šī tēma Ogrenetā ir apsriesta jau dažas reizes.
Es arī braucu uz EGV pie Kraujiņas, dzīvoju vienreiz, un par servisu un attieksmi ir attiecīgi jāmaksā:))
bet jautājums jau bij par Ogri,nevis par Rīgu:))
Tev vēl kaut kā jāizskaidro? Ko tu nesaprati?
Straubergai nudien nav ne vainas. Laipna, atsaucīga, profesionāla.
Dr. Modrīte Kraujiņa ir labākā. Pēc savas pieredzes varu teikt vien to labāko. Par Ogres ārstiem labāk neizteikšos.
Nu, par tiem Rīgas speciem arī nevaru neko(nu ne jau visiem) labu pateikt. Piem.,Dentā, visu slavenā docente M.Orleāne.Bija problēmas, tāpat kā pārējās domāju - kā nekā mana veselība, naudu nežēlošu, gāju tiešām pie speca:( Jau tajā laikā(pirms gadiem 6 ) man par vizīti prasīja 15 Ls + vēl citas izmeklēšanas,analīzes. Beigās izdevu krietnu žūksni naudas,un pēc 3 mēn. procedūrām(jo ārstēšanās kursam bijām tikai labi ja pusē,pēc M.O.sacītā) tomēr aizgāju pie Ogres dakteres - Straubergas,un viss kārtībā.
Pie M.O. bija tāda sajūta, ka tieku konkrēti "izkāsta".Ko tik es nedzirdēju,tēmas, par spalvainām kājām.Par cik, man apmatojums uz kājām ir ļoti minimāls,gaišs, nemaz neskuju, to redzot docente,a, ko Jums vīrs neko nesaka:D Tad, tēma, par vecu tantiņu no laukiem, kas dēļ ārstēšanās, pārdevusi savu vienīgo kazu.....Bet īstenībā,grūti atrast savu vienīgo, labāko,uzticamāko dakteri.
Ogrē apmierina Strauberga un Bogatiha.
Strauberga laba dakere!!!!! Gudra! bet kaprīzās lai tik maksā Rīgas dakterītēm...
celsh + viziite + analiizes
es labak tad palieku pie Bogātihas
Bet vai tad ar ģimenes ārsta nosūtījumu nevar tikt pie normālām dakterēm? Piem. es eju pie I.Kampares un maksā apdrošināšana, bet zinu ka viņa pieņem arī Veselības centrā 4 un tur var iet ar nosūtījumiem!
Mīļas sievietes,vajag lasīt presi,internetu-tagad pie ginekologa nav vajadzīgs ģim.ārsta nor.,vnk.pierakstieties(tas neattiecas uz privātpraksēm)un ejiet,maksājot 2ls.Mana dr.ir Strauberga un es nevaru par viņu teikt nevienu sliktu vārdu,esmu šo dr. ieteikusi paziņām,arī viņas atzina,ka laba dr.Ja jau iesi pie ārsta ar domu,nu ko ta šitā,nu kas tad te Ogrē...tas nostrādās un droši vien arī paliksi neapmierināta,tā kā iesaku būt visām pozitīvi domājošām!Bet izvēle katras pašas ziņā!!!
Es tikai par dr. Bogatihu, viņa ir vienkārši super, pati eju pie viņas jau sesto gadu un esmu vienmēr bijusi apmierināta, cenas arī normālas vizīti kādi 5-10 Ls plus vēl analīzes, rindas nav. Ogrē cita normāla ginekologa nav!!!!
Piekrītu jap Otras tādas nav. Ar tādu attieksmi un profesionalitāti, es varu tikai viņu apbrīnot. Es būšu uzticiīga tikai šai DAKTEREI. Bet ja kādam viņa nepatīk, lai neiet, jo ātrāk tiksim mēs pie uzticīgās, saprotošās, skaistās un elegantās dakterītes.
Es gāju Rīgā Veselības centrā 4 - tur arī jauka daktere Dinsberga, kurai ir līgums ar slimokasi respektīvi pa mazu naudīņu pie laba ārsta .
Man arī Strauberga patīk.
Man pret Straubergu nav nekādu pretenziju - laba daktere!
Es arī braucu pie dakteres Kraujiņas,viņa tik tiešām ir labs ārsts.Vizīte pie viņas ar visu sonogrāfiju maksā tikai 25,-.Ejot pie citiem ārstiem vizīte maksā jau no 10,- līdz 15,- latiem un plus vēl sonogrāfija 15,- lati.
Varetu kads iedot numuru Irinas Bogatih ?
Darba vietas:
Irina Bogatiha
SIA "Pajumte BV"
Ogre, Grīvas prospekts 29
darba dienās 09:00 - 14:00
65024682
Sveiki! Bogatiha ir mans pirmais ginekologs...nu jau vairākus gadus. Vienīgais,kas mani mulsina....manuprāt, viņai ir redzes problēmas?!???? Brilles viņa ne par ko nevalkā,cik saportu. Tādēļ rodas šaubas ,vai kādas sīkās problēmas viņa nevar palaist?
Bija vajadzība aiziet pie viena Rīgas ārsta (pa vienu citu tēmu) un viņs tā piebilda,ka pašā galā ir maziņš apsārtums, vai mana daktere to ir teikusi...Nop?!?!!! Februārī biju pie Bogatihas ārstēties, laikam tad ne līdz galam bija tā ārstēšana? Sāku domāt....varbūt jāmeklē jauns ārsts....bet tās cenas...un mūsdienās darbs....ai ai
Strauberga poliklīnikā ir pat ļoti ok,un vizītes cena 3 ls,nu protams atsevišķi jāmaksā par analīzēm .bet nu tas viss ar 10 ls robežās.
Ogres poliklīnikā ir jauna ļoti jauka dakterīte Oga.Pati biju pie viņas vizītē,iesaku aiziet.Maksa ir tikai 3Ls.
Ar ārsti Ogu, esmu ļoti apmierināta - esmu bijusi jau vairākas reizes, ļoti saprotoša un jauka. Liles paldies viņai.
Es ari eju pie dr. Zandas Ogas, ir ok, vizite 3 Ls, pienem Ogres poliklīnikā.
Es ar jau mēnesi atpakaļ iepazinos ar dakteri Ogu.kolosāla,laipna un maiga.un jau pirmajā tikšanās reizē edeva divus norīkojumus uz Rīgu uz labām klīnikām pie labiem speciālistiem ,kuri bijuši dakteres Ogas skolotāji.tagd došos ar rezultātiem.
vecajām dakterēm šī jaunā rīvē kantes.
Ooo Ogrē jauna smuka daktere uzradusies ?:) Hmm ar mani vel nav iepazinusies , laikam nav blondine un nav vietejaa :D :D Izklausas vilinosji Oga Oga :) Nu lau jums ar vinju veicas cerams nav lidziga tenkvacele ka vairums parejas.
Lunim! kas par debiliem apvainojumiem, nosaucot Ogres dakteres par tenku vacelem....un nafig kadai ar tevi vajag iepazities, ar vecu klacigu sirmgalvi
fu : Es jau nesaku ka visas pļāpīgas bet dažai derēja stingri mēli piekost :):) Esmu runatigss tads man darbss :):) Nu iepazities vai neiepazities tā gan katra pasja izvele bet kautka ta sanak ka agri vai vēlu pie manīm nonāk vairums :):)
Jo Lunis strādā morgā par ģērbēju?
? : Es vispar "Nestradaju" es izklaidejoss un tas ir mans profesionals darbs jau ~30 gaduss , man maksa par manam izklaidem, izpriecam un 90% cilveku vismaz reizi dzive pie manis nonak , blondas smukas un visadi citadi atraktivas gan nonak nesalidzinami biezjak :) Taka loti labi varu novetet sabiedribas velmes INTELEKTU un izpausmes kopumaa , un novertejumss ir visai skumjš.
Bogatiha ne tikai slikti redz, bet arī pieraksta vairākas klientes vienā laikā, jo, diemžēl, nevēlas ilgāk par pl. 13 -14 strādāt. Mudina nākt no rīta un tad nu sanāk tāda visai nepatīkama lieta - pati daktere ceļ kopējo doktorāta telefonu, apkalpo klientes un pats mulsinošākais bija tas, ka man bija jāmeklē pašai sava pacienta karte!Piesakot vizīti, viņa pat nejautā pacienta uzvārdu, līdz ar to arī nav ne jausmas, kas nāks un tad jau vairs runa neiet par pacienta kartes sagatavošanu. Bogatiha iedeva kaudzi ar kartiņām uz mana uzvārda pirmā burta un - uz priekšu ! Tādejādi apmēram 30 pacienšu slimības vēsture ir manās rokās, lasi kā romānu, ja vien vēlies ! Tas ir liels pārkāpums, jo arī es nevēlos, lai cita sieviete lasa manu slimības vēsturi un šķirsta manu pacienta karti. Ļoti neprofesionāla pieeja. Vizītes arī bija sasteigtas, jo ārā gaida vēl 4 uz to pašu laiku. Vairs pie šīs dakteres neatgriezos.
Straubergai ir pilnīgi cita pieeja un attieksme pret pacientu. Jauka daktere.
Tikai ne pie Bogatihas,tik neprofesionāla, virspusīga, galīgi neinteresē pacientes, tikai nauda.
jā, piekrītu uci, tas ir liels pārkāpums un nevīžiga attieksme pret darbu (runājot par Bogatihu), ja liek pacientēm pašām meklēt katiņu. Ja reiz eju un maksāju vairāk nekā poliklīnikā, tad arī ceru sagaidīt labāku apkalpošanu.
Tāpat interesanti likās, ka jaunām meitenēm (kurām vēl nav attiecību ar puišiem) cikla normalizēšanai iesaka nevis homeopātiskus līdzekļus, ginekoloģiskas tējas, bet uzreiz raksta hormonus kas arī kontracepcijai. Nedomāju, ka no gadiņiem 12 jāsāk pačkāt organisms ar hormontabletēm, ja nav izmēģinātas maigākas ārstēšanas metodes, piem, remens
Par Ogu-mana pieredze ir nepatīkama.Daktere protams smuka un smaidīga,bet nopietnākās situācijās ļoti nekompetenta.Ja nav problēmas un ir vajadzīga profilaktiskā apskate,tad jā.Ja vajag ārstēties,tad šī dāmīte ir vienkārši bīstama.Ļoti neieteiktu sievietēm pusmūžā.Dakterei patīk jaunas meitenes un padomi par izsargāšanos no grūtniecības.Visā pārējā dakterei liels fui!
Es braucu pie ārsta Strādiņos, 3 Ls + 3 Ls ceļš...
runājot par Bogatihu, Ir viņai savi plusi un savi mīnusi!
mēs tak visi esam cilvēki!
Nu negrib viņa meklēt tās kartiņas! Nemeklē!
Ar manu problēmu Bogatiha, Strauberga un Aberberga pateica vienu Dzemdēsi "varbūt" pāries
man ar reiz tas tika ieteikts un zini ... palidzeja ;)
Pirms 50 g. dr. Orleāne dzemdībās Preiļu slimnīcā izglāba manu un manas mammas dzīvību. Visu mūžu esmu to zinājusi, bet pateicos dakterei tikai tagad,kad mana mamma nomira, paldies Jums par to, ka esmu dzīvojusi.
varbut kada zin dr.Bogatihas mob.tel.nr???Man vina ir loooti palidzejusi dazados gadijumos!!!
Vai ir kāda normāla daktere, kas uz vietas var paņemt analīzes, uztaisīt usg un ir zinoša savā jomā - Ogre, Ikšķile, Ķegums, Lielvārde apkārtē. Negribas uz Rīgu braukt.
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael