Luksafors
Mani liek izbrīnīties jaunie saliktie luksafori,piem...pie Fabriciusa pieturas,tur luksafors ir jaspiež,lai tiktu pari ceļam!Traakais ir tas ka,lai es tiktu pari ceļam man ir jastav vel min 2,lai viņš iedegtos no piespiešanas brīža!Vai tur nevareja uzlikt vienkarsi dzelteno bridinajuma signālu,vai ari tadu kas uzreiz nostrada un var tikt pāri!
Ak Tu nepacietiigaa :) Ja tik loti steidzies,skrien tik pāri - notrieks auto notrieks,buusi pati vainiiga (s) ;)
Ja sarkanais degs visu dienu, tu arī stāvēsi visu dienu?
domāju ka vienkārši īsi pirms tevis kāds jau ir spiedis to pogu! jo mašīnām jau arī jādod kāds laiciņš šķērsot to ceļu, kā nekā tas tika būvēts lai pa to brauktu nevis stāvētu!
lab vien ir ka taa, es parasti ja redzu ka gaajeejs tuvojas spaidaamajam luksoforam - uzdodu gaazi, lai paspeetu paarbraukt pa zaljo :P
Ja mašinu tuvuma nav , var taču tāpat iet pāri.
...tā jau daru,bet vai bij jēga tērēt naudu nevajadzīgai lietai?
Ai vot visiem tagad kaut kas nepatīk, tad kad nebija pārejas, tad bija slikti, jo nav kur ceļam pāriet pāri, tagad sataisa nezcik pārejas un atkal slikti, vai šitai tautai vispār kaut kas apmirina?
...tur ari iepriekš bija gajeju pāreja,tikai bez luksafora,bet kamdeļ bija jātere nauda,ja vins tik un ta nepilda savu uzlkikto uzdevumu!!!!
Nožēlojamie pabiras - tērē savu nevienam nevajadzīgo laiku domām par to, vai elementāra poga ir vajadzīga vai nav.