Veikalnieku neapdomība vai nolūks?

Kāpēc veikalos plīstošas lietas liek uz zemajiem plauktiem? Nāk taču pircēji ar mazajiem bērniem, kuriem rociņas stiepjas vien pie izliktajiem krāšņumiem. Man arī tiko gadījās situācija, kad meitiņa saplēsa veikalā vienu lietiņu, kas stāvēja uz zemākā plaukta. Nācās pirkt. Kaut gan ja tā būtu attīstīta Eiropas valsts man nenāktos maksāt. tur domā arī veikalnieki par mazajiem bērniem.

pircēja , 2006-09-24 16:04:23

arī Latvijā par to nav jāmaksā, tikai apsargi mus tādi veikalos, ka savu taisnību veikalos viņiem neieskaidrosi, drīzāk vēl izsauks papildspēkus, ievedīs kādā tumšā kaktā un ...

laimonis , 2006-09-24 16:47:22

Hmm pirceeja, labs jautaajums. Pameegini maajaas eksperimentu. Panjem kaadu skiivi (protams ne plastmasas)i un nomet no 30 cm augstuma. Tad (ja vien skiivis veel vesals) pameegini to nomest no 1.5 metra augstuma. Varbuut sapratiisi, ka tas ir tikai logiski pliistoshaas lietas likt uz zemaakajiem plauktiem. Jautaajums par beerniem protams cits. Beernus vajag skatiities, un radiit veikalaa pietiekoshi daudz telpas lai vareetu pavest beernu plauktam garaam attaalumaa kas ir lielaaks par rokas stiepiena attaalumu.

Rukitis , 2006-09-24 16:59:51

ja, kas notiek ar preci līdz kasei, nekas nav jāmaksā.

kika , 2006-09-24 17:01:11

Es te driizaak prostesteetu par tendenci aizbaazt veikala telpas ar preceem taa ka izliist nevar. Sliktaakais piemeers Ogree laikam ir Drogas.

Rukitis , 2006-09-24 17:01:22

Hmm kika tieshaam? Varbuut iet pusdienas ietureet uz veikalu?

Rukitis , 2006-09-24 17:02:08

Par to jau ir runa, ka Drogās tu pats ej un skatie, ka kaut ko neaizķer, kur nu vēl paspēj skatīties, kur tas ķipars pieiet. Rokās paņemot ar divgadīgu bērnu arī neizspraukties. Jāmaksā ir, jo ne jau viņš to mantu nejauši aizķēra un tā nokrita. Bērns paņēma rokā un tā izslīdēja ārā. Nezinu varbūt ja tā lieta būtu dārgāka, tad es vēl pastrīdētos,bet par nieka 1.3Ls negribējās sev omu bojāt.

pircēja , 2006-09-24 17:10:34

Arī Latvijā ir likums, ja prece ir sasista netīšām un ir bijusi novietota nepareizi, veikalā nekas nav jāmaksā, caur tiesu ir jāpiedzen attiecīgā summa,un tikai tādos gadījumos , ja bojājumi ir izdarīti tīšām.Bet tā kā tas ir garš process un dēļ dažiem santīmiem neies veikals cīnīties, tad viņi izmanto mūsu lētticību...un liek samaksāt uzzreiz.

pircēja , 2006-09-24 17:15:04

Vispar ssados gadijumos sastada uz vietas veikalaa aktu,pat sabojaato mantu ,ar liecinieku parakstiem.Un tad ssi lieta iet caur tiesu! Veikals nevar prasit maksat par sasisto preci,kameer nav pieraadits,ka taa bija pirceja vaina!

aisi , 2006-09-24 19:23:16

........es te palasiiju un briinos, par to ka ir radiijushi probleemu no nekaa.......Pati straadaaju tirdznieciibaa jau daudzus gadus un tieshi esmu saistiita ar traukiem. Piedodiet, bet par to vai maksaat vai nee teikshu taa, tas ir atkariigs no firmas, kurai pieder veikals. Jo muusu veikalos neliek maksaat par preceem, kas netiishaam ir nokritushas. Jo katram veikalam ir taa teikt pieljaujamais pliisuma daudzums. Jaa protams, tyas iret uz firmas reekjina. Bet tas jau tikai grauj firmas prestizhu, ja kasaas par taadiem siikumiem.....
Nu par Ogres Drogaam, laikam labaak neizteikshos, jo pati tur neeju, par cik tur tieshaam nav iespeejams normaali iziet cauri. Un taa jau atkal ir nepareiza veikala plauktu izvietoshana......

zz , 2006-09-25 12:13:46

Es vienreiz Anglijā netālu no kases izmetu no rokām kūku.Pati vainīga, nepaņēmu groziņu un aizkrāvu rokas pilnas. Kasiere ne tikai neko neprasīja maksāt par pa grīdu izšķīdušo torti, bet pat aizgāja atnesa man citu. Nu to es saprotu.

zuze , 2006-09-25 14:21:01

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet