Ogres slimnīcas avīze

Labdien vai Ogrenet nevarētu uzzināt kas atmaksāja bezmaksas laikrakstu ko es saņemu savā pasta kastītē no par Ogres slimnīcu un cik tas izmaksāja nodokļu maksātajiem. Jo skatoties www.ogresslimnica.lv iepirkumos tas nav minēts.

CCCR , 2009-01-21 10:52:14

Un kāds pamats bija tāda laikraksta izdošanai ko Ogres slimnīca vēlējās ar to panākt

CCCR , 2009-01-21 10:55:00

Es varu atbildēt. Avīzes izdošanas mērķis ir informēt iedzīvotājus par izmaiņām slimnīcas darbībā (kas šogad būs daudz un mazpatīkamas), informēt par ārstu pieņemšanas laikiem, jaunumiem un aktualitātēm. Šim pašam mērķim ir paredzēts portāls www.ogresslimnica.lv, taču lielākajai slimnīcas pacientu daļai tā saprotamu iemeslu dēļ nav pieejama, tādēļ viņus informēs ar laikraksta palīdzību. Avīze iznāks vienu reizi kvartālā un to finansē SIA "Ogres rajona slimnīca". Iepirkums par avīzes izdošanu tika izsludināts pirms parādījās slimnīcas mājas lapa un tika publicēts laikrakstā Ogres Vēstis 25.novembrī. Iepirkuma summa - 1480 lati (uzvarēja Sia Latgales druka Rēzeknē). Iepirkums par mājas lapas izgatavošanu vispār nebija jārīko, jo tas izmaksā ja mazāk par 100 latiem.

Kristīne , 2009-01-21 11:04:29

Par mājas lapu - MALAČI!! Ļoti labs darbs. un tik lēts? Avīze gan izskatās pēc priekšvēlēšanu kampaņas sākuma un ir bezjēdzīgi izmesta nauda. Vai Širova kungs netaisās uz pašvaldības vēlēšanām?

GY , 2009-01-21 11:28:04

Tiešām tik lēti, jo pavisam vienkārši :) Tā pati firma izstrādāja arī Madonas slimnīcas mājas lapu (pēc esošajiem paraugiem). Vai Širova kungs gatavojas vēlēšanām, ir ārpus Ogres rajona slimnīcas darbinieku kompetences un šis jautājums būtu jāuzdod viņam personiski. GY, avīzes saturs ir IDENTISKS mājaslapas saturam :) Tad kas mēs, galu galā, esam - malači, vai bezjēdzīgie tērētāji? :)))) Vēlreiz uzsveru - slimnīcas klientu loks pārsvarā ir cilvēki gados, kuri neizmanto internetu un nevar tajā smelties informāciju. Avīze, galvenokārt, paredzēta tieši viņiem.

Kristīne , 2009-01-21 11:42:36

www.latvija.lv izmaksaaja nenormaalu summu , neatceros cik, bet nu kāds labi nozaga.
www.ogresslimnica.lv - zem 100 Ls, vo malači

Latvijā jau pierasts, ka par kādu vienkāršu mājas labu jāmaksā miljoni, tapēc esmu izbrīnīts ka www.ogresslimnica.lv ir par reālām cenām :)

aga , 2009-01-21 15:49:04

Man tas cipars joprojām atmiņā stāv :D 182 000 latu par izveidi. Ja atmiņa neviļs, tad šajā summā ietilpst 35 000 par apkalpošanu līdz šā gada beigām. Bet no nākamā gada atkal jāmaksā par apkalpošanu. Bet nevar jau salīdzināt prasto slimnīcas lapu (bez ekstrām) ar latvija.lv kur ir n-tās apakšlapas un vēl kaut kādi navoroti... bet nu piekrītu - kāds uz latvija.lv nograuza reālu piķi.

Iksiņa , 2009-01-21 16:02:13

Vakar palīdzēju jaunajai māmiņai ratiņus izcelt no vilciena. Šajā sakarā oficiāli paziņoju, ka netaisos ne uz Saeimas, ne uz pašvaldību, da vispār ne uz kādām vēlēšanām!!! Muļķi gan jūs esat, ko tad tagad, ja kaut kādas vēlēšanas paredzētas, cilvēkiem sēdēt un neko nedarīt?

jibiorio , 2009-01-21 16:26:19

:)))))) j-rio, tagad katrs pirdiens tiek klasificēts kā pirmsvēlēšanu kampaņa :D

Iksiņa , 2009-01-21 17:50:00

Patiesībā jau es ratiņu vietā tieši to gribēju pieminēt, bet, kā izrādās, gudri cilvēki saprot tāpat...

jibiorio , 2009-01-21 18:01:02

Aarstu darba laiki,kuri uzraadiiti slimniicas aviize daleeji neatbilst patiesiibai.

pics , 2009-01-21 19:40:47

Un man uzskatījums, ka labāk avīzes vietā varēja kādu maksas poti par velti skolniekiem uztaisīt Ogre jo es domāju, ka gandrīz 6000 Ls gadā tādas sanāktu . Bet redz Ogrē avīze ir svarīgāka es neko tur noderīgu savai veselībai neatradu, ka vienīgi darba laiku, bet vajag apjaust kādā laikmeta mēs dzīvojam prieks tam ir 1188

CCCR , 2009-01-21 23:34:11

Nu davaj, piezvani uz 1188 un uzzini kā slimnīcā apmeklētājus pieņem dr.Muravjova :D (viņa pieņem vienu stundu nedēļā. Nez vai 1188 datubāzē būs tāda infa).

Iksiņa , 2009-01-22 07:52:16

Vēl - man liekas, ka profilaktiskās potes skolniekiem ir par brīvu (izņemot ērču encefalītu). Un nemaz ne visi vecāki tik ļoti grib savus bērnus pret to potēt, es piemēram to nedaru.

Iksiņa , 2009-01-22 07:54:04

Bet tas nozīmē kad mūsu veselības sistēmā ir lieka nauda un tie ir meli kad es eju pie ģimenes ārsta un viņš saka kad nav naudas nevienam

CCCR , 2009-01-22 08:07:26

Tavai zināšanai, ģimenes ārstus nemaz nefinansē slimnīca. Sliemnīca ir SIA, kas pats plāno ieņēmumus un izdevums, skaitļo uz kā ietaupīt un ko un kur tērēt. Cilvēkam, kuram nav saprašanas par naudas apriti veselības sistēmā viss liekas baigi vienkārši. Tu jauc dažādu naudu, jo tas ko valsts piešķir slimnīcai pacientu ārstēšanai (kvotas), nav tā pati nauda, ko slimnīca tērē administratīvajiem izdevumiem.

Kolēģis no Bauskas , 2009-01-22 09:16:41

Stulba Iksiņa, nez ko darīsi ja saslims ar difteriju vai poliomielītu? Tādu zostiņu dēļ arī LV atkal difterijas epidēmija! Jā, tulīt sāks brēkt, ka visas potes indes un izraisa blaknes, visas mūsdienu slimību pamatā ir potes, farmācijas bizness u.t.t. vai Tu iksiņa nepotētu arī , ja Tavu bērnu sakostu slims suns? Ar trakumsērgu slims. Ko, skrietu pie homeopāta? Ciest nevaru šitās NEW Age pārstāves. nez vai ar homeopātiju var izārstēt difteriju, īpaši tad, kad smok?

nokians , 2009-01-22 15:32:58

Idiņ, difterijas un poliomelīta potes ir obligātās un tās mani bērni saņem tad kad vajag! Man nav nekāda sakara nedz ar jauno paaudzi, nedz ar homeopātiem (kuriem starp citu ne īpaši uzticos). Vienkārši neuzskatu, ka bērnu jāpičkā ar potēm, bez kurām var iztikt (tieši tāpēc encefalīta pote nav obligāta). Ja sakodīs, tad arī potēsim. Encefalīts, ja ērce laicīgi noķerta, ir novēršams, bet pret Laima slimību potes nav.... Bet tu, idiņ, vari vēl pret malāriju un visām tropu slimībām sapotēties. Redz, globālā sasilšana tuvojas...

Iksiņa , 2009-01-22 21:59:36

Pret malāriju potes nav.piedod, vakar melnā diena.

nokians , 2009-01-23 10:45:49

Ir ok, kam negadās.

Iksiņa , 2009-01-23 15:28:02

Un vēl saka, ka tā avīze veciem cilvēkiem man liekās, ka ir Ogrē tadi pensionāri, kuri pat brilles nevar nopirkt priekš sevis lai tādu avīzi izlasītu takā Kristīn saki kā ir tā avīze ir sviest to pat saka slimnīcas darbinieki

CCCR , 2009-01-24 04:34:03

Ja Jums ir kāda no iepriekšminētajām problēmām, es varētu būt noderīga jums, bet
Es ilgojos, lai jūs saprastu, ka man dos manas aizdevumu procentu
likme of3% .* Aizņemties neko līdz $ 100,000,000 USD.

* Izvēlieties no 1 līdz 50 gadiem atmaksāt.
* Izvēlieties no mēneša un gada atmaksas plānu.
* Elastīga Kredīta nosacījumi.

Ieinteresētajām personām ir Aizpildiet pieteikuma veidlapu zemāk. PIETEIKUMS:

1) Vārds:
2) Uzvārds:
3) mērķis aizdevums:
4) Ģimenes stāvoklis:
5) Pilsēta:
6) Valsts / province:
7) Nodarbošanās:
8) darba adrese:
9) Pasta indekss:
10) Valsts:
11) Tālr:
12) Nepieciešams summu kā Loan:
13) Ilgums:
E-pasts:
(CEO) kundze Erica Giovanni

Erica Giovanni , 2010-04-28 02:52:33

Ja Jums ir kāda no iepriekšminētajām problēmām, es varētu būt noderīga jums, bet
Es ilgojos, lai jūs saprastu, ka man dos manas aizdevumu procentu
likme of3% .* Aizņemties neko līdz $ 100,000,000 USD.

* Izvēlieties no 1 līdz 50 gadiem atmaksāt.
* Izvēlieties no mēneša un gada atmaksas plānu.
* Elastīga Kredīta nosacījumi.

Ieinteresētajām personām ir Aizpildiet pieteikuma veidlapu zemāk. PIETEIKUMS:

1) Vārds:
2) Uzvārds:
3) mērķis aizdevums:
4) Ģimenes stāvoklis:
5) Pilsēta:
6) Valsts / province:
7) Nodarbošanās:
8) darba adrese:
9) Pasta indekss:
10) Valsts:
11) Tālr:
12) Nepieciešams summu kā Loan:
13) Ilgums:
E-pasts:trimfocus2010@gmail.com
(CEO) kundze Erica Giovanni

Erica Giovanni , 2010-04-28 02:54:36

Kristīnei: Ir jau labi, netaisos kritizēt, bet šis - "taču lielākajai slimnīcas pacientu daļai tā saprotamu iemeslu dēļ nav pieejama", nav taisnībā, mans vecais, pulka kaimiņu ar manu palīdzību ogresslimnica.lv lasa ar pilnu sparu, slimnīcai naudas nav, bet bezjēgā PR speciālistei alga atrodas...

daudzpunkts , 2010-04-28 12:51:50

Man pie ģimenes ārsta dziednīcā jāpiesakās tikai telefoniski,ja nu man telefona nav kā man rīkoties?

tautas balss , 2010-04-28 16:39:19

Tu, daudzpunkt, esi palicis smieklīgs...

aksels , 2010-04-28 21:52:41

Kur Ogrē var nopirkt lētu veļaspulveri?

tante , 2010-04-28 23:00:40

Vai jūs jebkādas finansiālas grūtības? Do You Need aizdevumu CLEAR
Jūsu parādus? Vai plānojat PALIELINĀJUMS jūsu finanses? Vai Jūs BUSINESS
MAN WHO vēlas paplašināt HIS / viņas sabiedrība. JŪS šo ieteicams sazināties ar
Mrs Nataša FINANŠU COMPANY, uzticama un efektīvai patapināšanas AIZDEVUMU firma jūsu EFEKTĪVAI
Aizdevumu. Es esmu

Lūdzu, atgriezties pie mums ja ir interese, jums ir nepieciešams, lai nosūtītu mums savu
informācija zemāk

Pieteikuma veidlapas:

Prasītāja vārds:
Uzņēmuma nosaukums:
Lai aizdevums:
Pilsēta:
Valsts / province:
Nodarbošanās:
Dzimums:
Summu, kas nepieciešama kā Loan:
Ilgums:
Valsts:
Tālrunis:
Vecums:
Ja nepieciešams:
Mēs esam sertificēti, uzticamu, uzticama, efektīvi, ātri un dinamiski.
Sazinieties ar mums šodien .....
pa: postnatasha11.add@gmail.com
Līdz Aizņemties ir labs
Jāatmaksā, ir labāk
Izmantot to arī ir labākais
Mūsu galvenais mērķis ir jūsu panākumi
Sazinieties ar mums šodien!

Mrs.Natasha. , 2010-08-03 00:29:04

Saņemt aizdevumu ir nepieciešams sazināties ar mums kennykingloancompany@gmail.com ar informāciju zemāk.
Pilns nosaukums
Valsts
Valsts
Tālruņa numurs
Aizdevuma summa
Ilgums
sazinieties ar mums kennykingloancompany@gmail.com

Mr Kenny , 2010-08-29 20:32:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet