Nevajadzīgas mantas. Kur lai liek???
Veicot lielo pirmssvētku tīrīšanu savācās daudz liekas drēbes, rotaļlietas..
Kur to visu labumu var atdot??? Miskastē žēl mest. ja nu kādam noder>>
aiznes uz katoļu baznīcu(es reiz tur atdevu drēbes,traukus),vai uz aprūpes centru;protams,ka kādam noderēs!!!
Es ar esmu gan uz baznicu nesusi,gan uz socilao maju :) Kamdel laukaa mest,ja daziem nav pat tadu mantu,ne drebju :(
Kur atrodas aprūpes centrs???
Sociala maja ( kaa vinu tur pareizi sacu?) atrodas Parka ielaa,pretim b/d Strautins;)
Paziņa teica ka, tur vairs nepieņem. Kur atrodas sarkanai krusts?? vai kas tads??
Zinu,ka baltajaa baznicaa - Meza pr. un Upes pr. stūris, var nodot mantas un drebes :)
Vēl var pensionāru biedrībai - blakus grām. "Auseklis" , bet tur darbalaiki jāzin.
Var arī nest uz Invalīdu biedrību Mālkalnes pr 34
Tur tikai arī jāzin darba laiki
aiznes uz jaunatnes centru,tur ņem pretī visu.Atrodas pie Ogres centrālā tirgus,bijušajā katlu mājā.
Labi laiki pienākuši......man arī tā pati problēma, nezinu kur likt dažādas drēbes, nevienam nevajag:((((
es vedu uz Lielvārdi, Sarkanais krusts vai kas tāds. Tantes tik priecīgas dod tik komandu "meitenes palīgā" un mašīnīte tīra no liekā.
es kapnu telpā ,visu atri paņem un nav tālu jānes....
Labāk aiznest uz katoļu baznīcu,jo vinji labāk zin,kam palīdzība šobrīd ir visvairāk vajadzīga....
un tad paši nogādā attiecīgajā vietā.
AIZ GRAMATNICAS AUSEKLIS PIENEM DREBES OTRDIENAS UN CETURTDIENAS PEC 14.00
AIZ GRĀMATNĪCAS AUSEKLIS PIE VETAPTIEKAS VAR NODOT VISU PAT MĒBELES UN TRAUKUS VISS KAS NAV TEV VAJADZĪGS.BET DARBALAIKS GAN IR NO 14-16.UN DIENAS AGRĀK BIJA OTRDIENAS UN PIEKTDIENAS.NEKAS NAV NE JĀŠĶIRO NE JĀSTAASTA ATSTĀJ SAVU PILNO MAISU UN VARI BŪT BRĪVS.