VAI VID atmaksās?
Vai VID šogad atmaksās 25% no 2008.gada zobārstu rēķiniem?
Jā, vakar biju, nekādas izmaiņas nav šajā jautājumā.
Mamite : Gaidi ar maisu , 25% bet tikai lidz kautkādai konkretai summai:) Piēmēram ja aiziesi tā riktīgi pa 2-3 t Tev neatmaksās vairāk kā lidz konkrētiem griestiem kādreiz bija līdz 150Ls taga ir mainīts kaukas bix vairāk bet liekas ka ne būtiski:) Principā tā ir maldināšana vaidzētu skanēt 25% bet ne vaurāk kā 150Ls :)
Nu šoreiz gan tu, Luni, neesi kompetents, varbūt tādēļ, ka nemaksā Latvijas valstij nodokļus? Summa, no kuras atmaksā attaisnotos nodokļus, ir palielināta līdz Ls 300, bet uz zobārstu un operācijām tas nemaz netattiecas, saņemsi kaut vai no 10 000, ja tikai tik daudz ienākuma nodoklī būs samaksāts.
nu tas labi, tad tik jamekle tie rēķini un jājož uz VID
ne no kādiem 10000 neko nesaņemsi, atmaksa nav atkarīga no nodokļiem, ir noteikta, ka ne vairāk par 150Ls gadā un viss ZERO...
Un kad tad to noteica, būsu kaut ko palaidis garām? 30.decembrī vāl nekas tāds nebija noteikts. Un kāpēc tad atcēla atpakaļ no Ls 300 un Ls 150??? Laikam pēdējās divas nedēļas esmu dzīvojis kā mucā...
jibiorio : Es tiktiešām uzvedos tā kā tu saki :) Jā un ak vai man tiešām smiekli sanāca kad viena " Darbiniece" man piedraudēja ja es tur neizdarišu to un to tad man neatmaksāšot tos 25% , es pat sāku saausijos 25% ši jā un ta ir liela summa! Es jau galvā piemetu 25% no kautkadām tuvu 4 t Ls ooooooo neslikti! Zini un gandrīz mani parliecināja BET šai miseklis gadijās viņa uzreiz piemeta cik tad es saņemšu un sanāca VESELI bix virs 200Ls no 4 t :):)
25% no 300 ls par zobārsta pakalpojumiem tikai par čekiem SĀKOT NO 1.01.2009. par 2008.gadu vēl pa vecam 25% no 150 ,- Ls.
Ja tu tiešām pareizi zini datumu, tad kādēļ strīdies par pārējo? Citu izmaiņu, izņemot no 150 uz 300 taču nebija.
Tiem, kas prot lasīt: http://www.likumi.lv/doc.php?id=27973&from=off
Visiem gudrajiem spriedējiem!
par 2008.gadu 25% no 150 LVL par ārstniecību un mācību maksu, bet par zobārstu, limits tiešām atkarīgs no samaksātā IIN
Par 2009.gadu summa palielināta uz 300 lvl, par zobārstu tas pats- limits atkarīgs no samaksātā IIN, bet nebūs vairs 25, bet 23%!
Es jau nu neuzskatu, ka izplatīju baumas, bet, ja tā padomā, tad jau nākamgad tiešām atmaksās tikai 23 procentus no summas, vai ne?
nezināšana rada baumas : Tad skaidri un gaiši , esmu PENSIS , Vientulā māte , Bezdarbieks tad man līdz tiem 150Ls vai 300Ls neatkarīgi par cik izmantoju zobarstu pa 50Ls -- 10000Ls bet ja esmu normāls uzņemēmējs kam aldzenieks 50-70 t Ls pa gadu ar nomaksātiem nodokļiem man atmaksā 23% NO visas summas?:) Kučkā man šitais neticās ka atmaksu griesti atcelti un tikai 23% un no jebkuras sumass :)
No personīgās pieredzes. Es "par zobiem" :) deklarāciju pildīju 2 gadus atpakaļ un man apmaksāja 25% no 1500 Ls. Nekas taču nav mainījies. Zobārstniecībai nav limita, tikai IIN jābūt vismaz par attiecīgo summu nomaksātam.