Vislētākais Internets vispieticīgākajam ogrēnietim?
Kas Ogrē sniedz vislētāko I-neta pakalpojumus? Jēkabpilī, piemēram, ir TEHNONET Ls 5,- mēnesī! Nepieciešama informācija - vienkāršajam ogrēnietim. Un Tā ātrums man pietiek arī minimāls.
Vislētākie ir Kūltūras namā pie koplietošanas aparāta - par velti. Vēl vari pie bibliotēkas sēdēt - tur ķer WIFI.
WIFI Ogrē ķer visās malās , pilns ar neaizsargātiem un brīvi pieejamiem tīkliem:):)
Jā visintresantākais skats ir Jaunogrē tur pāris vietās prasts portatīvā WI-FI ģer POS terminālu bezvadu savienojumus , sākumā neticēju savām acīm parādās KASSE X Kasse XX un pievienojās un brīvi iet I-netā :):)
Vēlējos uzzināt par I-netu daudzdzīvokļu mājās netālu no Ogres centrālās slimnīcas. Kāds taču ir gudrāks par mani ... Nevis Kult. namā, nevis bibliotēkā. Kāpēc tā ...
nu tev arī skaidro gudri cilvēki - lētākais ir bez maksas!
Labi, vēlos noskaidrot lētāko, izņemot bezmaksas. Tā būtu jāformulē, lai saprastu?
Es tak tiku rakstījis - lētāko daudzdzīvokļu mājās ... Kāpēc tik nikni šodien visi un neatsaucīgi? Es taču nejautāju nekādas politiskas gudrības ...
Ja mājās ir Lattelekom telefons, lētākais ģimenei sanāks Lattelekoma "Mājas komplekts"- 13.90 Internets+ telefona abonēšana+ bezmaksas sarunas pa visu Latviju.
ITR komunikāciajs - itrkom.lv
njem lattelekom paku un miers maajaa :P
i pasham labi, i sievai, i beerni prieciigi :DD
Ja LTK Ogres rajonā kur var pievilkt DSL ir optimālākais no piedavajumiem. CENA /IESPEJAS ziņā.
Ogrē ir vairāki interneta piegādātāji, katrs savā vietā. Tātad vai tik es neredzu kur ir nepieciešams tas internets?
Vakarā, šķiet, visi forumā mierīgāki. Paldies par atbildi, kādu "graudu" atradu. P.s. tāds priekšstats no rīta bija, ka forumā visiem ne vairāk kā 25 - 30! Tik nervozi, neiecietīgi, it kā pašiem "visa pasaule zem kājām". Tikai atcerieties - gadi iet un ies, un nekur nepaliks - nonāksiet pie maniem gadiņiem (goda vārds), un manīsiet, kaut Jums tagad ne sapņos nerādās - nāks jaunas un jaunas, un vēl jaunākas tehnoloģijas, un arī Jūs tad iecels "lūzeru kārtā" tajās! Atgādinājumam!
Nu neraud neraud , Lattelecoms [LTK] Ja vien ir iespēja PIESLEGT mājas komplektu kas ir NETS+TELEFONS + TV ir optimālākais risinājums mājās sēdošam pendžam . I-NETS pietiekami STABĪLS visu diennati un brīvdienās telefons un sarunas pa brīvu un ja piemaksā kautkādus ~2Ls tad arī TV datorā kautkādi 20 kadāli bez kādām antēnām , pietam to TV var skatīties kā vēlies MAKSĀ RĀDĀ nemskā nerāda. Vienīgā nelaime ka šo iespēju var iamantot tikai tad ja ir attiecīgas līnijas un attālums lidz centrālei ne lielāks pār kautkādiem 3km liekas , taka izejot no TEX iespējām:) Visi `parējie varianti varētu būt DARGĀKI + NESTABĪLākI :) LTK maksā ~13 Ls NET+TEL un +2Ls ja grib TV :)
Ja es būtu cilvēks gados,kurš no tehnoloģijām īsti nekā nesajēdz,nesaprastu ne vella no tā,ko Lunis uzrakstījis,jo pat tagad ne vella nesapratu... :DDDD
ja par lētu internetu, tad klausies: Ogrē ir 3 interneta piegādātāji, Lattelekom, OIC un Ime plus. Ogres Interneta Centrs- par to bija sliktas atsauksmes, Lattelekom-tā ir kā ir, bet labāk, un Imeplus, visu laiku cena par lēto pieslēgumu bija 7.90, bet nu no šī gada Ls12. Vēl var pieslēgties ar bezvadu provaideriem, kas ir Triatel Tele2 un Bite-Vodafone. Bite-Vodafone un abi pārējie ir labi ar to ka internets tev būs jebkurā vietā, vienīgi jāčeko lai mēnesī nelejuplādētu vairāk par 500MB, jo tad būs 10sn par 1MB, un tas noz.īmē ka viena filma CD formātā varētu maksāt Ls70. Bet ja neko lādēt negribi tad OK. Cena par šo brīnumu esot , ja noslēdz līgumu uz 2gadiem, pirmajā gadā Ls4 mēnesī, otrajā gadā Ls9 mēnesī. Tur esot tāda akcija. nu tā lūk, tas arī viss.
varbut kads var ludzu ietikt kur lai piesledz bezvadu internetu ogre privatmajai nevaru neko atrast varbut var uzrakstit kads kxy@one.lv