Aptauja!
VaiOgre vajadzrtu izveidot busu parku kas kursetu pa Ogri tapat ka autobusi bet tikai laikus un izdevigakos maršrutos????
Naivais! Tu neko nevareesi izveidot, ja nedabuusi visaadas atlaujas, kuras tev neviens nedos!!
Tobiš man liekas, ka tagad japiedalas konkursos, lai drikstetu nodrosinaat autobusu parvadaajumus!
Nu par tam atļaujam nerunasim!Ja tu HE neko sva dzive nesi panacis tad nespried par citiem!Es jautaju vai vajag tadu pakalpojumu vai nē?????
Ej uz autopieturām un aptaujā salstošos un gaidošos, ātrāk uzināsi, vajag vai nē! Un NAV tāda cilvēka, kas neko savā dzīvē nav panācis!
Neko nesapratu no jautājuma. Ar ko atšķiras busi no autobusiem?
man tas vairs gandrīz nav aktuāli, bet vienīgais maršruts, ko varu iedomāties, kas trūkst - tāds, kas savieno dzelzceļa vienu un otru pusi - vai nu no Selvera caur Grīvas/Skolas rajonu uz Poliklīnikas un MRS pusi vai arī no Pārogres un MRS, nepārsēžoties centrā.
vēl bieži domāju - kā dzīvo tie, kuri dzīvo Kalnājos - tur vispār ar transportu laikam ir vnk. briesmīgi.
Ogrē vajag metro, prāmju satiksmi pāri ogres upei un tramvaju.
noteikti vajag!!!! laba pieredze Rēzeknē. tur nebraukā pustuksi lieli busi,bet gan mazie -bieži un labi!!!!
kaut vai uz kapiem,arī lašupēm,ogresgalu
Piekrītu antūnam.
Noteikti vajag! Es par!!!
laba pieredze Rēzeknē. tur nebraukā pustuksi lieli busi,bet gan mazie -bieži un labi!!!!
----------------------------------
Lasot šo, atcerējos laikus padsmit gadus atpakaļ, kad Ogrē nelegāli savu darbību uzsāka biznesmeņi no Rēzeknes. Puiši palaida savu ķīniešu ražojuma mikroautobusiņu kādas minūtes piecas pirms pilsētas autobusa reisa, tā atņemot vietējam pārvadātājam pasažierus un ieņēmumus. Naudu par braucienu censoņi iekasēja, bet biļeti pretim nedeva. Pieturvietas kā tādas viņiem neeksistēja - izlaida un uzņēma pasažierus jebkurā vietā, kur tie vēlējās. Pats rēzekniešu braucamlīdzeklis bija tāds, kura salonā bija jālien iekšā tupus-rāpus, jo šaurs, un sēžot, ceļgali atradās ausu rajonā ;))
tu laikam esi zilonis?!
Zilonis gan neesmu ;) Ja būtu uzmanīgi lasījis, redzētu manu norādi par "mikriņu" ķīnisko izcelsmi. "Mikriņi" bija izmēros mazi un šauri, zemiem griestiem un bez pakāpiena, kas atvieglotu iekāpšanu tajos...
Kādas jums te romantiskas atmiņas!:D
Ļoti vajadzētu kādu "optimizētāju", kas spētu izkalkulēt maršrutu, kas savieno Pārogri ar Kartonfabrikas rajonu (un kapiņiem). Pavisam noteikti!!!!!!!!!!!! Un nopietni!!!!!
Es par METRO un par MONOSLIEDI dargāko transportu pasaulē!:)
es izmantoju vecus šerpatrebus