BERNU EGLITES
OGRENETIN?SAKIET LUDZU VAI OGRE IR MAZO BERNU EGLITES.CITOS PAGASTOS OGRES RAJONA MAZAJIEM KAS NEIET DARZINA IR EGLITE AR DAVANAM.OGRE LAIKAM NABADZIGA KA NETAISA BERNIEM EGLITI?
29. decembrī ir Olgas disenīte, kur būs Savecītis un kuram var nodot dāvanu, tāpat izrādes notiek, ne jau vienmēr Salavecīti vajag. Man ir 2 bērniņi, ja nav Ogrē pasākumu, tad vienreiz gadā aizvedu uz Rīgu.
RUNA NEIET PAR PASAKUMU.KEGUMA PIEMERAM DONE RIKO BERNU EGLITI UN PASNIEDZ DAVANAS.NEVIS TAS KO VECAKI SAGATAVOJUSI,BET NO DOMES PIRKTAS.
Tā ar nesapratu vai jūs gribat bērnam pasākumu,jo viņš maz kontaktējas ar bērniem ,vai to bezmaksas dāvanu?Pašas mīļākās un jaukākās eglītes ir pazīstamo pulciņā un tai bezmaksas dāvanai nav sevišķi liela nozīme ,jo bērnus jau ar saldumiem šodien neizbrīnīsi .
BERNI JAU KONTAKTEJAS AR DAUDZ CITIEM BERNIEM.VIENKARSI MANI IZBRINI TAS KA VAREJA JAU KADAS MANTINAS UZDAVINAT.MAN DRAUDZENES KAS DZIVO OGRES RAJONA IR IZBRINITAS KA MES NEKO NESANEMAM.
Patiesībā tīri principiāli gribētos dāvanu.Kad bērniņš piedzims Ogres dome neko nedāvina,Ziemassvētkos arī žēl?Skopie
Manējie iet dārziņā un tāpat vecāki maksā 1Ls, par to, ka vecītis atnes končas nevis mantas no Domes, tā kā par brīvu vienalga nekas nenotiek, bet tiešām Ilona neķer kreņķi un mēģini sagādāt prieku saviem bērniem pati un uz mantām neceri, ja Dome arī kaut ko dāvinātu tie būtu saldumi, kas no veselības puses nav tie labākie. Tajā paciņā, ko Dome sagādāja dārziņa bērniem puse paciņa stāv, jo manējiem negaršo.
Nu to otru pusi paciņas var ziedot bērniem, kuri saldumus vispār nez vai dabū kādreiz redzēt.
darzina pa pacinu lielajam bernam maksaju pati.dome ne santinu nedeva.
EH,ES TEV PIEKRITU KA VINI IR NABAGI.UN SKOPI.
Ogres Prestižā katru gadu rīko bērniņiem eglīti-ar teātra uzvedumu un jaukām rotāļām.
Jā par 10,- Ls ieeja.Vai kļūdos?
saprotu, ko domājusi Ilona. kad piedzima mūsu pirmais, bijām pierakstīti Jumpravā- līdz skolai katru gadu saņēmām ielūgumu uz egli- priekšnesums, rotaļas, vecītis un tūte ar končām. tagad dzīvojam Ogrē. lielais jau iet skolā, mazajai 3 gadi. vecmamma Jumpravā samaksāja 2 latus (jo neesam vairs tur pierakstīti) un aizvedām mazo uz egli. bērns bija sajūsmā! (par 2 latiem, vietējie bez maksas). par to faktu kādu jau ir runa.pirmsskolas vecumā bērnam ir vienalga, cik maksā pasākums vai dāvana, tās ir tikai vecāku ambīcijas. bērnam vajag prieku, un ne jau katrā ģimenē nāk Ziemassvētku vecītis.patiesībā nejūtu, ka Ogres pašvaldību interesē, vai bērns ir vai nav.
Te gan vārds vietā.
PILNIGI PIEKRITU?