Vetārsts

Kur tagad pieņem vetārsts dakteris Mārtiņš? Kā iespējams viņu sazvanīt?

Ilona , 2008-12-16 11:25:59

Ja tas ir "slavenais" Mārtiņš Baugis, tad es viņam labprāt norautu rokas par suņa kropļošanu, iesaku to "specu" nemeklēt.

Jānis , 2008-12-16 11:29:04

Pag pag Jaani!Luudzu bez asumiem.
Man gan skiet,ka vins ir looti labs dakteris.Nevienu sliktu vaardu nevaru teikt.
pienem blakus Ogres polikliinikai.

evita , 2008-12-16 11:59:18

nevaig uzraiz tā.. viņš manu suni,gan kaķi ir paglābis no aiziešaanas,un neteicu,ka viņš varētu izkrupļot dzīvnieku...

Jānim , 2008-12-16 12:52:35

Bijušajā sanepidstacijā. Jāni! Ko tad Tavam sunim nodarīja?

Vecaa_Govs , 2008-12-16 14:13:11

Manai darba biedrenei bija slims kaķis.Aizveda pie Mārtiņa- teica slims urīnpūslis, veica uzrīnpūšļa skalošanu, bet kaķim labāk nepalika. Aizveda pie Rozes ( dzīvnieku patversmē strādā) pārbrauca kaķim ar roku un teica pataustiet pati- kaķim vēderā caurums - plēsta bruce. Aizšuva caurumu un kaķis vesels.Nu domā ko gribi.Protams pilnīgi ticu , ka citiem ir palīdzējis.Katram gadās neveiksmes, tikai brīnos kā caurumu vēderā nevar ieraudzīt.

zika , 2008-12-16 14:25:33

Nu gadās visādi (drausmīgi,ja gadās tieši ar tevi vai taviem zvēriem), bet rindas gan tur pie viņa ir vienmēr.

Vecaa_Govs , 2008-12-16 14:37:44

Labam dakterim vienmer ir rindas, liels paldies viņam, par ZELTA rokam, jo izglabti joti daudz dzivnieciņi.

bianka , 2008-12-16 16:59:52

varu teikt tikai vislabāko par dakteri Mārtiņu ,manam runcītim palīdzēja atveseļoties , viņam vienmēr var paprasīt padomu , ja pats nezini kā rīkoties .diemžēl ar dzīvnieciņiem ir daudz problēmu kuras nevienmēr var atrisināt saimnieks bez profesionāļu palīdzības. Priecīgus Ziemassvētkus un darbīgu Jauno gadu dakterim Mārtiņam !

runcīte , 2008-12-17 08:29:28

Pievienojos labajiem vārdiem. Mārtiņš izglāba mūsu runčuku,kuram bija izveidojušies struvītu kristāliņi,neviens no apmeklētajiem vetārstiem tā arī nespēja palīdzēt.Pēc vizītes pie Mārtiņa ,runcis izveseļojās un nu jau vairākus gadus nekas nav atkārtojies.

Brikis , 2009-01-11 15:15:52

es arī par Mārtiņu varu teikt tikai vislabāko. Man pie viņa ieteica griezties bijusi vetārste un mani zvēri tagad veseli.

ursene , 2009-02-27 17:22:46

jus varetu iedot numura SI VETERENAR ARSTA

katrine , 2009-05-08 20:55:58

vsp ja godiigi tas ir
labi tikai manam sunim nenoveicaas

njaa , 2010-04-19 19:41:18

Man gan vislabāk patīk dr. Roze, kas praktizē Ogres dzīvnieku patversmē. Nezinu labāku dakteri kā viņa. Ir iznākusi darīšana arī ar Mārtiņu, bet sorry.

zika , 2010-04-19 20:11:20

Kad parādījās šī diskusija, mai pārsteidza dažu nepatīkamā pieredze ar dakteri Mārtiņu, bet pa šo laiku vairākkārt nācās pārliecināties - jā, dažreiz attieksme ir kā ir, lai gan es par pakalpojumu maksāju naudu tāpat, kā visi citi.

Zoja , 2010-04-19 20:55:28

dr. Mārtiņš pieņem vet. ambulancē Brīvības ielā 39 katru dienu no 9-13 15-19,sestd. no 9-15 , svētdien no 10-14 tel. 65044339 Lielisks ārsts!

skaima , 2010-04-19 23:25:04

ar dzīvnieku ārstiem ir tāpat kā ar cilvēku ārstiem....nekādas lielās atšķirības , jo kļūmes gadās gan vieniem, gan otriem,bet ne jau apzinātas...tikai cilvēks prot pateikt, kas viņam sāp, traucē,bet mazais brālis prot tik vien kā lūdzošām acīm raudzīties uz saimnieku it kā teikdams-man ir slikti, man sāp...bet varu teikt, ka dr. Bauģis ir ļoti atsaucīgs,saprotošs ārsts, tāpat kā viņa kundze....neatsaka konsultāciju arī pa telefonu....tas rada uzticēšanos un nemaz nav mazsvarīgi, ja runa iet par mājas mīluļiem...tagad man ir maza suņu bēbīte,bet, kad pienāks laiks doties pirmajā vizītē , noteikti dosimies pie šiem ārstiem.

dūda , 2010-04-20 09:11:49

viņš ir ļoti laipns cilvēks, bet tas nav tas pats kas labs un zinošs dakteris, narkozi taisīt NEMĀK .... nožēloju, ka vedu savu suni pie viņa uz operāciju, tas man pēc tam zmaksāja stipri dārgi

suns , 2010-04-20 14:10:15

katram dakterim ir klienti,kuri ir sajūsmā un klienti,kuri ir neapmierināti.Bet mūsu laikos var iet pie daktera,kurš škiet pa prātam...Ja nepatīk neviens Ogrē....var aizbraukt uz galvaspilsētu...Tur viņu daudz....:)

hmmm , 2010-04-20 22:57:57

lasu un saprotu katram sava sāpe... par narkozi runājot ... diemžēl arī slavenā patversmes Roze tai saulē aizlaidusi ne mazums jaunu skaistu suņu man pašai zināmi divi... par kaķiem gan nezinu...
par caurumu vēderā... ko tad pati saimniece tik labi pamanāmu lietu nepamanīja, kā nekā mājas mīlulis glaudīts, mīļots apčubināts...?
par attieksmi ... vai Jūs paši vienmērs esat smaidīgi priecīgi... lai kā arī negribētos mēs katrs esam un būsim vispirms tikai un vienīgi cilvēki un gadās ka arī tam ārstam ir pašam sava fiziska sāpe, vai mājās ir salūzis apkures katls... un nesakiet ka Jūs to tā vienkārši varat nolikt aiz durvē, kad ieejat darba vietā...
Pati savus mīluļus vedu pie viņa sievas Ingas.... Jau tajā laikā kad Inga praktizēja Rīgā, tagad kad pati esmu Ogrē un mājās atkal ir suns... nedomājot protams meklēju ši ārsta pakalpojumus...
Mārtiņš ārstē man pazīstamos kaimiņu mīluļus.... vienu pavisam mazu suņā bērnu kuru sakoda norāvies ķēdes suns, pat no viņsaules dabūja atpakaļ, kaut pats ārsts cerības ka izdzīvos vairs pat nedeva...
domājiet paši kurš labāks kurš sliktāks...
viegli ir bļaut rokas noraušu.... bet vai paskaidrojums kādēļ to darīsi ir rakstīts? vai saskare pašam ir bijusi? vai arī kāda saimnieka zaudējuma sāpēs vienkārši meklējam taisnību...?
arī cilvēka ārsts aizlaiž uz viņsauli šķietami veselu pacientu, kurš vismaz spēj pateikt kas tam sāp!

Inese , 2011-04-14 08:42:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet