apkures rēķins
Saņēmu rēķinu par apkuri. Nevaru saprast, ko Mālkalne tā kurinājusi + grādu temperatūrā, ja rēķins par apkuri ir 0,66 Ls par kvadrātmetru.
Esmu šokā. Gribētos zināt cik tad būs jāmaksā, ja iestāsies īsta ziema.
Nesatraucies, 0.66Ls tas vel ir maz, man jau somenes atnaca 0.73Ls par kvadratmetru.Bez saprasanas ka vini kurina, un par ko jamaksa.
man ir 1 ls par kvadrātmetru un es sildu āru,jo man visu laiku stāv vaļā logs neskatoties uz to ka dzīvoju pirmajā stāvā.
Cilvēki mīlļie!!! Nemaksājiet tos tarifus,jo tika pacelti nebrīdinot un neadekvāti,par 100% Tas ir apsurds!!! Apsurds,ko var izdarīt tikai Ogrē!!!
ja vien ogrenet's nav tik ljooti aiznjemts ar raxtu par bermuda gatavoshanu, tad vareetu paarmainuu peec iegriezties pie rozes maalkelnee un apjautaaties par tarifiem kurus te augstaak uzskaita riks un jociga
Nedzīvoju Ogrē, bet man tarifs par pagājušo mēnesi ir gandrīz 1 lats par m2 (mainīgā maksa plus pastāvīgā maksa). Tā ka 66 santīmi vēl ir maz! Man gan ir normāli silti - tā, kā vajag.
Katrai pilsētai ir savs tarifs, un Ogrei ir augstāks tarifs nekā Rīgā.
arcerieties, kā mūs agitēja slēgt apkuri septembrī, kad bija siltuma rekordi. Mums pieslēdza apkuri, kad ārā bija +15. Nesaprotu Mālkalnes ieinteresētību nokurināt pēc iespējas vairāk...
Ma a r atnaca taads rekins :( Riit jaaizeit ciemos uz Malkalni :)Miskastes izveshanu ar,katru menesi paaugstina,benzina cenas iet uz leju,bet miskasti izvest paliek daargaak un dargaak:( kas ir svalkā vietas vairs nav,Malkalnes šefs,pats atkritumus dedzina,ka tik dārgi?
man 81 sant.par kv/m:(
Es gan gribētu zināt, kāpēc tik atšķirīgi tarifi?
uz visa fona vēl tāds neliels traipiņš kā 77 saņi par mistisku antenas izmantošanu. man it kā baltkom dtv ir, priekš kam man modēmam gadā tie 10 lati jāpiķo???
Man 0,71 ls mainīgā maksa _ 0,10 ls pastāvīgā maksa. Kopā - 0,812 ls par kvadrātmetru. Un cik jūs maksājat par apsaimniekošanu? Man, piemēram, 0,40 ls par m2. Mjaaa... bet rēķins par 35,37 kvadrātmetriem - 71.82 ls. Zelta dzīvoklis...
bija tā runa, ka tarifu ņems pēc Latvijas Vēstnesī publicētā gāzes vai mazuta iepirkuma cenas, vai kāds nevar apskatīties un salīdzināt ofocoālos datus par pēdējiem diviem mēnešiem?
Valdība no nākamā gada 5% PVN vietā pieņēma 21%, tā ka neuztraucieties, tie šogad vēl ir mazi rēķini. Bet nākošgad...
man pa 0.88 pa kvadratmetru jamaksa,bet trubas knapi siltas.
Mālkalnes 20 man jāmaksā 0.95 ls par m2 plus vēl patstāvīga maksa,super kā ekskluzīvā rajonā...
Par oktobri saņēmām rēķinu: 0,42 Ls mainīgā un 0,10 Ls pastāvīgā; par novembri - 0,82 Ls mainīgā un 0,10 Ls pastāvīgā. Dzīvoklī logi cauru diennakti vaļā. Ir ideja neapmaksāt rēķinus (vai apmaksāt pēc iepriekšējiem tarifiem), kamēr netiks paskaidrota šādu tarifu pamatotība. Sliktākā gadījumā būs jārīko piķete pie god. E.Bartkeviča kunga kabineta.
Tikko pa radio Hiti Rossii teica, ka Latvijas gāze taisās samazināt gāzes tarifus sakarā ar naftas cenu kritumu, bet Ogrē paaugstina:))
Nedaudz parakņājos netā un noskaidroju, ka Mālakalne tiešām visu dara pareizi, dabāsgāzes pārdošanas tarifs tieši oktobrī ir cēlies gandrīz par 100%, taču uz šo brīdi tam ir tendence kristies', taču pagaidām kritums ir ļoti neliels. Ja naftas cenas saglabāsies pašreizējās robežās, tad nākošgad pakures cenām vajadzētu būt krietni mazākām.
:) nezinu smieties vai raudāt man manīga maksa atnāca 0.82 Ls plus 0.10Ls patstāvīgā un dzīvoklī nu nemaz tik karsts nav - a ko darīs kad ārā būs - 20 . Cik tad maksāsim ?
Pi ke tu Pi ke tu Pi ke tu nost ar MALKALNI. ierikosim malkas apkures krasninas- kurinasim kad gribesim un nekurinasim kad nebusim majas!!!!!!!
Tad jau izrādās ka Parka 1a ir vēl lielāks tarifs-mainīgā maksa par novembri 0.99.Sildam āra temperatūru.Ko darīsim ziemā,kāds tad būs rēķins?
Mainīgā maksa atšķiras, jo katrai mājai ir savs siltuma skaitītājs un atšķirīgs siltuma patēriņš. Tā lūk. Un visām mājām ir siltuma regulātori. Ja jums radiatori knapi silti, bet rēķins ir uz pilnu klapi, jāiet uz kafiju pie Rozes. Starp citu, katras mājas individuālā skaitītāja rādītāji ir bezmaz valsts noslēpuma līmenī un ierindas iedzīvotājs nekad neuzzinās, cik īsti māja ir patērējusi...
Grīvas prospekts 11 mainīgā 0.91+pastāv. 0.102 :( Dzīvoklī temp. ~21 neteikšu, ka ir karsti vakarā skatoties TV prasās sedziņu :)
Kur var uzzināt siltumskaitītāja rādījumus mājai? Gribētu salīdzināt pag.gada un ši gada oktobra un novembra rādījumus. Ziemas apmēram vienādas.Radiatori vienādi silti bija gan oktobrī ,gan novembrī,bet kāpēc tik atšķirīga maksa?
Zemenīt, es tak uzrakstīju - NEKUR! :)))) Nē, nu teorētiski mājas vecākais to var panākt - kopā ar Mālkalnes pārstāvi aiziet apskatīties. Bet vienkāršam iedzīvotājam parādīs pigu.
Bet mums...Lielvārdē!!! Par 1m2 jāmaksā 1.6Ls!!!! Un neļauj mājai likt siltuma skaitītājus un regulatorus!!! Cenas kāps katru mēnesi! Un maksājam vasarā un ziemā vienādi!
Kāds siltuma patēriņs par novembra mēnesi bija Skolas ielā 10. Karstums dzīvoklī bija nenormāls - siltums jālaiž ārā pa logiem. No tā arī globālā sasilšana un maciņs tukšs. Priecīgus svētkus un saņemiet dāvanas no Mālkalnes!!!
atnāca rēķins 1,26 Ls m2 :))
Mājā auksti, vienā stūrī pat pelēt sācis
A par ko?
Elektrība siltummezgla punktā kā koplietošanas telpā sastāda kopā pa visiem mājas dzīvokļiem dātu summu kā dažs par mēnesi maksā par visu dzīvokli!
siltumskaitītāja rādītāji par māju katru mēnesi tiek ierakstīti uzskaites žurnālā kurš atrodas katras mājas siltummezglā. Ja gribat tos uzzināt, tad tie ir pieejami jūsu mājas vecākajam, viņa pienākums ir sniegt jums šo informāciju. Tāpat ir pieejama informācija par iepriekšējiem gadiem.
tikko dzirdēju pa radio, ka "Rīgas siltums" atkal no janvāra pazemina tarifus. Tātad viņiem pazemināja no novembra, un tagad vēl pazeminās no janvāra. Kaut pa 3 procentiem, bet tomēr paliek lētāk. Bet kas notiek Ogrē? Vai mums kāds dos atbildi? Vai Ogrei gāze ir dārgāka kā Rigai?
Jums vēl ir paveicies. Pie mums Krāslavā - kur bezdarba līmenis ir pats augstākais Latvijā un strādājošie saņem ne vairāk par minimālo, apkure ir 1,17 Ls/m2.
Esmu no Ķeguma, pilsētas kuru uzskata par visdārgāko apkures siltuma tarifa līderi, par novembri it kā bija tikai 1,12 Ls/m2 , bet tas bija tā, ka dzīvoklī ir tikai kādi +17 grādi, kas, manuprāt, ir dikti maz priekš tāda apkures tarifa! Tas ir pilnīgs absurds, maksāt tādu naudu par to, ka nesaņem šo siltumu!
Ķegumietis : Redz vaig pašam sevi "Sildīt" nevis gaīdīt dāvanas no nejēgām vai sautīgiem ļautiņiem tas ir "Domes @ Ko" , nevaig klausīt domes 'Siltuma dundukus" bet pretēji viņa apgalvojumiem siltināt savu māju tas tev ievērojami paauxstinās telpu siltumnoturību pataisīs "Lēzenāku" kritumu starp "Kurina atdziest" fāzēm . Taceries ka mīti miestā kur ievēl vai ieceļ personāžus pēc princis jo lielāks nejēga vai 'kampejs" jo drošāks kopējo rebju partneris:) Tev arī cāur miestam taga iet superdārgs @ super ilgūvēts ceļš kur par VIETĒJIEM gājējiem ir sanācis taka "Piemirst" tad taviem bērniem nebūtu jādodas uz skolu gar ļot bīstamās šoesjas ziemā ne ar ko izņemot rojām nenotīramām 'Noasfaltētām" mālām un 2 no 3 gājeju pārejām ar Luksaforiem nevestu "Nekurienē" :):) Zin cik forši parunājot ar IZPILDĪTĀJIEM dzidēt kas šiem smiedamies saka "Lauku nejēgām Rīgā tā projektē" tas attiecās uz vissu gan uz Siltumtrasēm ar SUPER zudumiem gan "Vietējiem" iedzīvotājiem neizdevīgiem transporta projektiem , gan Udens sagatavošanas stacijām vecu sarūsējušu trubu galā , KUR AUNI tur cirpēji un veikli "Varku" speci :):)
Ko raudat, Karginiem un Krasovickiem Godma'ņie, nauda aptrūka dzīrēm. Kamēr neiesiet ielās , nekas nemainīsies, ādu plēsīs nost. Vot tev okupacija.
zinātājs : Zin ar ko atškirās Okupācija no Republikas ? To kas Okupācijā viss tāpat notiek tik tev jāsēž "Klussu" un vēl arī "Laimīgs ģimis" jārāda , citādi tevi vēsi pie sienas vai pie lāčiem , a Republikā visi var bļaut un bērkt un isteokt savu ŠĀPI bet no tā tāpat nekas nemainās , DEMOKĀRTIJA / REPUBLIKA , OKUPĀCIJA / TOTALITĀRISMS :):)
Man pēdējais apkures rēķins atnāca 0.11Ls kv/m. Nekādas pastāvīgās maksas arī nav, Mālkalnes arī nav. Par novembri vel neesmu saņēmis.
Kur tad ir tā MALKALNES sabiedrisko attiecību speciāliste,ka klūsē? MALKALNES mājas lāpā gan bija raksts ka apkure oktobrī par 27.procentiem mazāka kā pērn! Kāds rēķins būs,kad iestāsies mīnusi??!