Uzņemejdarbības vide Ogre

Sveicināti!

Es taisu proekta darbu par uzņēmējdarbības vidi Ogrē. Un man ir šāds jautājums - kur var gūt informāciju par uzņēmumu skaitu Ogrē, to gada apgrozijumu, uzņēmumu statistiku un tamlīdzīgas lietas... Vai ir kāda mājas lapa, vai varbūt domē veic kādu statistikas uzskaiti par šādām lietām ?

Būšu ļoti pateicīgs par jebkādu palīdzību/infromāciju šajā jautājumā!

Igors , 2008-11-30 14:25:50

Ir taču kaut kaada valsts statistikas paarvalde vai nodala, kas visu ko apkopo, pajautaa tur! Ogres rajona pašvaldiibaa Briiviibas 33 ir ekonomikas nodala, kas arii varbuut kaut ko var ieteikt.

Lapiņa , 2008-11-30 14:46:44

Un kas tā par valsts statistikas pārvaldi, kur viņu atrast?

Par ekonomikas nodaļu - paldies ! noteikti aiziešu ;)

Igors , 2008-11-30 15:00:10

Arī Ogres biznesa inkubatorā var painteresēties Akmeņu ielā.

a , 2008-11-30 17:45:58

Varbūt VID

hmm , 2008-11-30 19:25:29

vari iet kur gribi, vienalga iegūsi vecus datus. Tik pat labi vari arī izzīst no pirksta un tavam proektam būs OK. Ieteiktajās iestādēs saņemsi varbūt pagājušā gada pārskatus, bet lielākā daļa no tiem vairs nekam nav derīgi, jo to uzņēmumu vairs nav. Labāk paanalizē uzņēmējdarbības vidi nevis no skaitliskā viedokļa bet no ietekmējošo faktoru viedokļa, t.i. apskati, kas šo vidi atbalsta (varbūt atradīsi) un apskati, kas šo vidi grauj.

GY , 2008-11-30 22:27:54

vari pamēģināt www.csb.gov.lv - tā ir centrālā statistikas pārvaldes mājas lapa, tur var atrast dažnedažādus datus

lily , 2008-12-01 14:27:50

Statistikas pārvaldē,var dabūt jebkādas ziņas. Mālkalnes pr.1.Tur kur "Vārpas"veikals,vienā no augšējiem stāviem.Arī es bakalaura barba izstrādes vajadzībām tur ieguvu daudz dažādus statistikas datus.

Zemene , 2008-12-01 18:30:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet