Jautajums vietā.

Sveicinati.Sekojot ieprieksejo dienu notikumiem man te rads dazi neizprotemi jautajumi!Pirmam kartam jau ir tas kas rup mus visus.Cik vajadzes celu uzturesanu firmu lai mes varetu braukt un iet neapdraudot sevi un apkatejos?Paskaidrojums:23.11.08 no pulkstens 15.00-18.00 piecas masinas tiek saskadetas pasa centra pie musu skaistas baltas majas kalna,respektivi gajeju parejas uz likuma.!Un kas japiebilst tas jau nava pirmo gadu.Tada gadijuma redzu divus risinajumus vainu likvidet pareju vainu taja vieta ierikot apsildamu asvalta betonu!Otra lieta tagad veic remontu cela posmam tinuzi talinas apvedcels.Tad pastastiet man ludzu kapec nevareja sakuma saremontet celu Tinuzi -Ogre?Uz kura tiks novirzita visa plusma no Rigas un uz Rigu?24.11.08 visas dienas laika cieta negadijumos ko es redzeju posma no liela kalna uz Ogri 5cas masinas!Un divas notam ar nopietnam sekam!Pie ka vainigs vecais segums kurs nava mainits un tiek tikai lapits nujau vismaz divdsmit devini gadi.Un manuprat vins stav no ta laika kad to celu atvera!Nu un tagad pie interesantaka:-)Gajeju ietves un parejas.Pie mums vinas vienkarsi rullee izmantosanas zina!Uzbuveja jaunu ietvi + velo celinu (Norupes iela-SEB banka)Divas dienas ne izejams ne izbraucams ar riteni kur vel ar ratiem!Kur cilvekiem likties?Atliek vainu cela mala vainu pa sniegu slapjam kajam.Soseja Riga-Daugavpils posma no jauna skaista Silver lidzpat pasam Hipermarketam Parogre vispar nava pat meiginats neko darit riten brauceji pa soseju vizinas!Vel humors tads ka virziena uz Daugavpili krustojuma pie tautasnama vispar bija palikusas tikai pusotra josla:-)Sodien izkapu no autobusa un konstateju ka gajeju parejai prieksa uz gajej ietves sastumts sniega valnis.Laikam traktorists nepamanija to zebru:-)Biju paintereseties ka ir pie musu kaiminiem Lielvardiesiem ar tiem celiem.Jus ziniet ir tada situacija ka ir tikai kadas 5-6 tiramas vienibas un paspej iztirit gan pilsetu gan lauku teritoriju un vel piebraucamos celus pie veikaliem ,stacijas un parejam vietam.Tad kapec pie mums divas firmas ar tadu vienibu daudzumu netiek gala?Sodien braucu pa malkalnes prospekta rajonu starp Ausekla ielu un zilokalnu prospektu nacas dudinat vienai maminai aizmugure kamer vina nosvidusi stuma bebja ratus pa braucamo dalu jo citur nebija kur un preti staveja bezmazvai rinda viena vecmamina ar mazberna ratiem.Godigi sakot loti nozelojams skats uz visu kas notika sajas dienas un es domaju ta ari bija katram Ogrenietim!

kozitis , 2008-11-27 21:22:03

nevaru tik garu izlasīt.

. , 2008-11-27 21:56:45

Tu tik pārliecinoši apgalvo, ka negadījumiem pare cēloni bija tieši vecais segums, ka jāsāk domāt, ka esi spečuks šajos jautājumos?

ej, nu , 2008-11-27 22:08:19

es arī nevaru tik gari izlasīt.........

zika , 2008-11-27 22:17:29

Par to garo rakstu-labi ka vēl kompis neuzkārās,mana pieredze liek to visu dalīt vismaz 2 daļās.Par velobraucējiem uz šosejas-piekrītu,ka tur viņiem nav ko darīt ja reiz blakus šosejai ir plats gājēju-riteņbraucēju celiņš-vismaz es brauktu tik pa turieni(protams ja tur nav sniega kalni)

centis , 2008-11-27 22:44:31

toties vidzemes ielai pēc rekonstrukcijas vispār gar braucamās daļas malu nav gājējiem izbūvēts celiņš un lai nokļūtu uz gajēju pārejas ir vai nu jāiet pa braucamo daļu vai jābrien pa zāli,jo iepriekšējais ceļš pa aleju pusceļā beidzas un sākas zale

@ , 2008-11-28 09:22:23

shitaads palsags sarakstits, viss vienaa blaakjii, nelasiishu :P

johaidoo , 2008-11-28 10:20:09

Nu esu parliecinac par segumu taja vieta.Jo cels ir loti vec un ir pusapals un ar maziem izssedumiem.Un tad iedomajies ja pavirsu vel sniegs vai vel trakak sniegs!!!

kozis , 2008-11-28 15:18:20

Ko tur satiksmes noteikumi paredzēja par ātruma izvēli atbilstoši ceļa un meteoroloģiskajiem apstākļiem, ko?

aber , 2008-11-28 17:46:53

Bet saprotiet taja vieta brauc uz cik velies tapat var smuce sanakt!

kozitis , 2008-11-28 22:38:31

Bet saprotiet taja vieta brauc uz cik velies tapat var smuce sanakt
--------------------------------------------

Kā nu kuram, kā nu kuram..., arī dažam labam baletdejotājam gadās traucēkļi.
Palasot Dz.Dzenes kriminālhroniku, kaut kā neatceros par vienā un tajā pašā vietā regulāri (neatkarīgi no laika apstākļiem) avarējušām mašīnām.

to kozītis , 2008-11-29 10:24:08

Nu,lai nu kā,bet ceļš Ogre-Tīnūži,jau nu ir gan zem katras kritikas!Galvenais,ka jo vairāk lāpa,jo bīstamāka braukšana!

ČANGALS , 2008-12-01 13:07:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet