Internets Ogrē!
Kurš ir labākais internets Ogrē? IME no jaunā gada paceļ cenu,no 6.90.ls uz 12.00. Varbūt tad labāk Lattelekom izvēlēties!? Tur no 14.90.ls + bezmakas sarunas pa Latviju. Vienīgais jautājums kā ar to ātrumu,vai nebūs pa lēnu (ja vajag tikai internetu)?! Citi Ogrē šiem diviem laikam nav konkurenti ?!
man ir lattelekom....normāla kvalitāte, ātruma pietiek (man gan ir mājas kompl.2)...bet forši, ka nav jāskatās pulkstenī, kad runā pa telefonu (nu izņemot uz mobilo, protams)
Man arī lattelekom,esmu apmierināta un visas sarunas pa Latviju par brīvu .
2 gadu jau esmu Lattelecom kliente:) Man ir majas komplekts - TV +Internets ( Ja,nemaldos,interneta atrumu vareja izveleties:)) Esmu loti apmierinata,NEVIENU reizi vel neva bijushas nekadas problemas ne ar netu, ne tel.:)
Vai ar Mājas komplektu 1 līdz 2 Mbit/s
līdz 512 Kbit/s pietiks? Vai ilgi domā?
man ir majas kompl 2, ljoti labi, bija problemas 2 reiz, bet atri tika noverstas, lattelekom liekas ir izcils klientu atbalsta dienests.
Vai pietiks ar mk1 - nezinu, atkarigs cik daudz info taisies pa netu kačāt.
man ir 2Mb,ladeju gan filmas,gan multenes berniem,par atrumu nesudzos:)
man ir 2Mb,ladeju gan filmas,gan multenes berniem,par atrumu nesudzos:)
...,bet ja man nevajag ladeet? :)
tad mierigi var nemt mazaku Mb :)
OIC nav slikts, bet tik taas aarzemes leeeeenas
Man ar jau otro gadu ir Mājas DSL2(5Mb) un ar problemas minimāla,tagad pārslēdzu uz 3 līmeni(10Mb),bet vēl nezinu jo būs tikai no 12nov.Zinu ka par IME ir sūdzības un pat lielas!!!
silti iesaku neuzrauties uz Triatel saldajiem solijumiem
Mēnesi esmu Lattelecom interneta lietotājs, pagaidām ātrums šķiet ļoti labs (salīdzinot ar internetu, ko pirms tam sniedza viena Ogres firma)
kads atrums tev panemts?
Es arii par lattelecomu vnk super!!! vislabākā attieksme pret klientu!!! un arī labs nets
Man jau gadu ir IME un nekādu problēmu no viņu puses nav bijis. Ko var cepties, ka IME slikti strādājot. Kaut kāda nomelnošana vai kā? Es nestrādāju IME, bet par internetu un tā ātrumu nesūdzos, jo salīdzinot ar Lattelecom internetu (man mārtei ir pa Ls 14.90) man ir ātrāks. Man ir IME internets pa Ls 12.
IME nobruk pec katras lietusgazes,pec katras veja brazmas.Kaa ara slikts laiks,zini,ka neta nebus.Tad jasauc meistars,jagaida kames atbrauks.A pa to laiku sedi vinjus un gaidi bez neta.Ideali ir tad,kad nobruk vakara vai brivdienas,tad netu un meistars jagaida lidz nakamajai darbadienai+kompensacijas nekadas!
A,TV laikam labaakais ir Batcomam?! Daudz kanaaku un laba kvalitaate!
"IME nobruk pec katras lietusgazes,pec katras veja brazmas.Kaa ara slikts laiks,zini,ka neta nebus.Tad jasauc meistars,jagaida kames atbrauks.A pa to laiku sedi vinjus un gaidi bez neta.Ideali ir tad,kad nobruk vakara vai brivdienas,tad netu un meistars jagaida lidz nakamajai darbadienai+kompensacijas nekadas!
to portfolio , 2008-11-11 17:05:05"
Tas jau bija apraksts par OIC.
TV arii labs lattelecomam tur ir taadas iespeejas kaa nevienam citam, video noma neizejot no maajaam un raidijuma ieraksts, loti laba kvalitaate un ja gribi aatru netu bezmaksas sarunas un TV meenesii tas izmaksaas 23ls ar samtiimiem
Tikai ne TRIATEL....looti nekvalitatiivs :(vispaar neiet, a samaksa 23,60Ls
nuu uz triatel ar neiesaku, te ir te nav, kad kaut ko vajag nokačāt stunda ne reizi vien ir pagājusi. bet ko darīt, ja tas "ideālais" lattelecom visur nemaz nepiedvā savus pakalpojumus? konkrēti runāju par Ogres pilsētas teritoriju :Dun ne OIC, ne IME arī diez ko negrib interesēties par nomaļākām vietām
to ardingis
Ko nozimee nomalja vieta? Nosauc to vietu.
Ja esi viens, tad protams nav izdeviigi ne vienam no mineetajiem provaiderim, it seviskji, ja vinju tehnologjias ir ar ierobezhotiem raadiitaajiem. Reaali jau var atrast visaadas iespeejas no tevis mineetiem provaideriem, bet kad tev nosauks summu, tad ui nee, daargi. Protams visi mees gribam pakalpojumu sanjemt peec iespeejas leetaak un labaaku, bet reti kursh apzinaas, kur vinsh dziivo un ar to, cik darba un resursu jaaaiegulda viena shaada klienta piesleeghsanai.Un tad veel saakas otrs aspekts, ar ko saskaraas provaideri - totaala reekjinu nemaksaashana, tai pat laikaa bljaujot, ka luuk man kas nestraadaaja, vai man slikti iet. Shaadu cilveeku iipatsvars palielinaas. Bet kaa var kaads no provaideriem attiistiities un uzlabot tiiklu, ja eksistee shaads cilveeku kontingents? Nekaa - tamdeelj nebriinieties, ka ir briizhi, ka kaut kas var neiet un tas, ka pie Jums kaads laikus neatbrauc.Briiziem paarnjem taada sajuuta, kaada vella peec tu vispaar ar to njemies. P.S. Ja kas, es paarstaau OIC bezvadu dalju. Domaaju, ka SNOW no IMES ar var padaliities ar liidziigaam probleemaam.
tatad tu saki, ka OIC ir tada attieksme - ja ir klieni kas nemaksaa, tad tie kas maksaa, lai nebrinas ka vinjiem kaut kas neiet un ka pie vinjiem laikus nebrauc ?
Pats gan OIC neizmantoju, tapec mani tas neskar, bet OIC attieksme jau redzama tavaa tekstaa.
hmm- neiet runa par to, ka nebrauc, kad nestraadaa, kaut gan ir bijushi taadi gadiijumi. Cilveeks piezvana un pasaka, ka neiet nets un grib, lai atbrauc, tomeer mees vispirms noskaidrojam, vai cilveeks nav paraadaa, izraadaas, ka ir un pat vairaakus meeneshus. Piezvanam, pasakam, ka nebrauksim, jo naudu paraadaa. Smiekliigaakais ir tas, ka shaadi cliveeki veel bezkauniigi uzbruuk, ka nemaksaasim, jo Jums tad un shad kaut kas nav straadaajis, kaut gan zvaniijis nav par probleemaam.
Ja runaa par kontekstu, kaadaa tu to pasniedzi, tad es vairaak sho tekstu teemeeju uz to, ka deelj taa, ka ir dalja, kas nemaksaa, vai maksaa ar aizkaveeshanos, sho cilveeku deelj nevar un pat nav izdeviibas atrast kvalitatiivus papildspeciaalistus patstaaviigam darbam, jo vienkaarshi nevar vinjiem samaksaat. Tamdeelj cilveeku resurss ir ierobezhots un jaaiztiek no taa, kas ir. Shii iemesla deelj dazhreiz cilveekiem gadaas sagaidiit meistarus ne paaraak operatiivi.
hmm- neiet runa par to, ka nebrauc, kad nestraadaa, kaut gan ir bijushi taadi gadiijumi. Cilveeks piezvana un pasaka, ka neiet nets un grib, lai atbrauc, tomeer mees vispirms noskaidrojam, vai cilveeks nav paraadaa, izraadaas, ka ir un pat vairaakus meeneshus. Piezvanam, pasakam, ka nebrauksim, jo naudu paraadaa. Smiekliigaakais ir tas, ka shaadi cliveeki veel bezkauniigi uzbruuk, ka nemaksaasim, jo Jums tad un shad kaut kas nav straadaajis, kaut gan zvaniijis nav par probleemaam.
Ja runaa par kontekstu, kaadaa tu to pasniedzi, tad es vairaak sho tekstu teemeeju uz to, ka deelj taa, ka ir dalja, kas nemaksaa, vai maksaa ar aizkaveeshanos, sho cilveeku deelj nevar un pat nav izdeviibas atrast kvalitatiivus papildspeciaalistus patstaaviigam darbam, jo vienkaarshi nevar vinjiem samaksaat. Tamdeelj cilveeku resurss ir ierobezhots un jaaiztiek no taa, kas ir. Shii iemesla deelj dazhreiz cilveekiem gadaas sagaidiit meistarus ne paaraak operatiivi.
Tas,ka IME nobruk pec katras lietusgazes,pec katras veja brazmas ir galigakas mulkibas! :D Ir jau problemas,bet nu ne jau tik traki!!
augsuplaade gan vereeja but labaaka, bet taa nav ne vainas.