Fakts

Kamēr neieraudzīju -neticēju, bet braucot no šosejas puses uz ''būvplastmasām'' pāri pārbrauktuvei, nedega satrkanais signāls, bet vilciena vagoni jau brauca pa pārbrauktuvi. Tie bija kaut kādi tukši preču vagoni, kurus stūma lokomatīve, varētu būt, ka tie brauca pa pretējo joslu - ne tā kā parasti kursē vilcieni. Signāls iedegās tikai tad , kad jau bija labu gabaliņu pāri pārbrauktuvei. Bija tumsa, tomēr šoreiz tur stāvēja kāds dzelzceļa darbinieks un to satiksmi regulēja. Tā ka tam volvo šoferim varētu būt taisnība un nav tā, kā apgalvo Latvijas dzelzceļa pārstāvji, ka signāls nevarēja nedegt. Ņemiet to vērā, tam kam tas jāņem vērā!

a , 2008-11-06 09:47:58

Latvijas DZelzecja vadibai ir uzdirst uz visiem, viņiem galvenais naudu nopelnit,
.... kurš gan cits, ja ne Šlesers.

aga , 2008-11-06 10:22:39

man šitā bija Ciemupē..lampiņa nedega..bet vilciens nāca...

.. , 2008-11-06 18:35:37

Man noteikumos mācīja, ka vienmēr pirms pārbrauktuves ir jāsamazina ātrums un jāpārliecinās vai nāk vai nenāk vilciens, jo ne vienmēr var degt uzgunis, vai arī barjera nolaista, neredzu problēmu. Jā gaismai ir jādarbojas un par to ir kādam jāatbild, bet pašiem arī jāskatās, tā pat kā gājējam pirms ej pāri ceļam paskaties vai nenāk mašīna un ja nāk piebremzē nevis ej kā auns ar pieri sienā!!!!

BB , 2008-11-06 19:13:32

Tehnika var nenostrādāt, salūzt utt., tāpēc pirms braukt pāri pārbrauktuvei, jāpārliecinās par to, vai netuvojas vilciens. Ja mašīnā ieslēgts bumsī-bumsī un pats paļaujies uz gaismas signālu, tad vilcienu var arī nesadzirdēt/nesaredzēt (jeb neparedzēt).

ne-bmw , 2008-11-06 19:14:34

Tumsā ir ļoti grūti kaut ko saskatīt, ja tur brauc kaut kādi tumši vagoni, pārbrauktuve ir neapgaismota, pilnīgi piekrītu, ka ir jāpārliecinās, bet tumsā tas ir grūti. Paši aizbrauciet uz to pārbrauktuvi tumsā.

a , 2008-11-08 08:43:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet