nav par daudz?
www.ogresfakti.lv www.ogresforums.lv www.ogre.lv www.ogre24.lv www.ogrenet.lv
vai nav par daudz?????
Tu aizmirsi www.ogresvestis.lv un www.ogreszinas.lv ;)))
ogre.lv
vēl jau www.pasaulesfalluparksogre.lv
tikai nevajag luudzu aizmirst, ka knapi divi no viniem ir konkuretspeejiigi...:)
Daudz ved ar vezumu. Tev taču nav par to jāmaksā, nav arī visi obligāti jāskatās, patiesībā vari nevienu neskatīties, laikam tad būs tieši tā, kā tu vēlies...
Neuzskatu,ka par daudz portalu - lielāka izvēles iepēja :) JO diezin vai ,kāds izlasa visus šo portalus, ja ņem vērā,ka rasktīts ir viens un tas pats :) Katrs atradīs sev tīkamo :)
divus no tiem visiem es pat dzirdu pirmo reizi :D :D :D
Man patīk šis portāls, tādēļ arī šo tikai apmekleju, bet tas, kaviņi ir tik daudz, nemaz nav slikti.
Es apmekleju so, jo seit ir Emils Hegle!
labak divi labi nevis daudz un nekaadi...
tas Emils kaut kaads jociigs,laikam fallam probleemas...
Portālā Ogresfakti tiek izdēsti komentāri kas ir nevēlami šajā portālā, kuri neslavina patieso portāla īpašnieku Andreju Ceplīti. Kurš ir nopircis nētkarīgo žurnālistu Jāni Putniņu !
Uz šī fona ptičkina manifests, kur mazais zvirbulēns sit sev ar ķepiņu pie krūtīm "esmu vienīgais, analītiskais, patiesais, neatkarīgais žurnālists", izskatās īpaši nožēlojami. Ar neapbruņotu aci redzams, ka portālā ir nevēlama jebkura informācija, kas ir pret Ceplīša pārstāvošo partiju Ogres novadam :))) Nu un protams, "ņe trož Ptičku"! Citādi jūsu komentārs tiks dzēsts.
Manus komentārus dzēš te un vēl man pat banu iedeva neaisnīgi:)