Lattelecom DTV+ 5Mbit internets

Gribēju vaicāt ogrēniešiem - vai kāds lieto Lattelecom DTV + internets1 (vai 2) paku? Palasot atsauksmes Lattelecom'a mājas lapā, izjūtas ir dalītas, līdz ar to īstas skaidrības par viņu sniegtā pakalpojuma kvalitāti nav! Modēmam es nākošgad netaisos maksāt, Viasat arī nevēlos, līdz ar to atliek Lattelekoms. Kāda tad īsti ir kvalitāte viņu sniegtajam pakalpojumam?
Paldies par atbildēm...jebkādām :)

andris , 2008-10-21 14:30:56

ir Lattelecom DTV pilnais koplekts( internets, DTV, telefona linija) - vienigais minus ir tas ka parsledzot kanalus ir 1-2 sec. aizture! Parejais - attela kvalitaate, serviss ( Latviajs kanalus var ierakstiit, uzlikt atgadinaajumu, video nomaa utt) loti apmierina!
Cena ari pieejama - aptuv. 25 Ls menesii! Vietejas sarunas Lattelecom tikalaa ir bez maksas!
Uzstadisana - elementaara! Es vel paspeeju akcija slaiaka pasuutiit - Tv dekoders naaca bez maksas!
cerams ka informacija nodereja

janis , 2008-10-21 14:52:23

Paldies, Jāni par info - noderēja ļoti. Pagaidām vismaz viens cilvēks no Ogres ar pozitīvām atsauksmēm!
Droši vien pasūtīšu - akcijā vēl paspēšu ierakstīties :)

andris , 2008-10-21 15:12:00

Man ir Lattelecom internets + mājas telefons. Maksāju 14,90 mēnesī. Pagaidam esmu apmierināts...domāju pieslēgt arī DTV.

Grand , 2008-10-21 15:21:56

Nu jau divi pozitīvi noskaņoti cilvēki :)

andris , 2008-10-21 15:24:49

aizmirsu piebilst pa kanalu veidiem! Man ir standarat TV paka - 27 kanaali! Godiigi ar to man arii pietiek! Nesezau majaas 24 h dienaktii lai visu laiku pavaditu pie TV! Var nem protams paplasinato paketi! Maksaa vairaak!

AA un ir iespejams arii protams izveleties valodu ( krievu vai anglu)
:)

janis , 2008-10-21 15:32:27

Man pilnībā apmierina Basic paka, līdz ar to cenas attiecība šai komplektācijai ir ļooti pieņemama :)

andris , 2008-10-21 15:36:29

Man arii ir nets un telefons Lattelecom- nekadu sarezgijumu nav bijis nevienu reizi - 3 gadu jau esmu klients:),bet TV vel nav pieslegts,bet radiem ir,un kvalitate - attels ir kaa foto- labs!!!

SantaU , 2008-10-21 18:20:26

Man ir Lattelecom bezvadu nets WiMax vispaar supeer nekaadu probleemu esmu loti apmierinaats.....!!!!

ok , 2008-10-21 20:05:28

man ir nets ( DTV nav ), majas paka 2.
Vispar ir ok. Problemu nav, servis ok.
Protams uz solitajiem 5Mbit nevajag ceret, jo atrums atkarigs no ta cik useri izmanto trubu, jo vairak izmanto jo lenak.

knn , 2008-10-22 11:22:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet