par dzivoklu pieskirsanu pedagogiem
Kadu laiku atpakal Ogrenet rakstija,ka dome piešķirs pedagogiem dienesta dziivoklus.
Gribetos zinat vai tas ir izdarits,kaa ariii pedagogu vardus,uzvardus kam pieskiira!Taa tac nav konfidenciaala informaacija???
Ak, kāds naivums! Tas pasākums ir tikai idejas līmenī, bet Tu jau dali dzīvokļu atslēgas ;)))))))))))))))))))))))))))))
es gribēju piedāvāt savu dzīvokli,lai pērk priekš skolotājiem....
nee, es nedalu :))) Ir tikai normaali uzzinat pec kada principa tiek pieskirti dziivokli un kam!
Iepirkumā plānots iegādāties 10 dzīvokļus Ogres pilsētā. Kopējais iepirkuma apjoms iecerēts ne vairāk par 650 kvadrātmetriem, bet viena dzīvokļa kvadrātmetra izmaksas – ne lielākas par 900 latiem. Paredzēts, ka pašvaldība dzīvokļus izpirks desmit gadu laikā no pirkuma līguma noslēgšanas dienas, proporcionāli pa gadiem. Dzīvokļi vēl nav nopirkti.
Gunai!
kur var uzzinat - kadiem pegagogiem planots pieskirt?
pec kada principa dzivokli tiks pieskirti?
vai es varu piedāvāt savu dzīvokli iepirkumam? kur? un kam?
Tāpat kā krievu laikos, piesaista jaunos speciālistus.
Tas nav nekas neparasts TIKAI aplams variants , daudz ekanomiskaks un pamatotaks ir ĪRES ATMAKSA tas ir lai MĀCĪBSPĒKS irē dzivokli kautkādas SUMMAS ietvaros un DARBA DEVĒJS viņam to atmaksā. Loti izplatīts variants Eiropā. Tāpat arī DIENESTA dzīvokļi , kā MACĪBSPĒKS nozledz darba līgumu viņam piešķir dzīvokli , kā pārtrāuc tā 2 nedēļu laikā jāatbrīvo. Ļoti labs variants ņemot vērā pedagogu zemo apziņas līmeni un tieksmi vazāties no vienas darba vietas uz citu nekur tā isti negribot strādāt.
Luni Tu točna neesi skolotājs, bet tad jau Tev ir ļoti augsta apziņa? Kā ir ar citu profesiju pārstāvjiem , tu nezini?Es par to apziņu.