Ogre-Rīga plkst. 14.10
Sūdzos, jo daži tā paša maršruta plkst. 14.10 šoferi nesauc pasažierus pēc biļešu numuriem,kad izbrauc no Ogres autoostas. Tik nosauc - biļetes iekšā un tad viss braucēju bars, matus viens otram plēsdams, grūžas iekšā. Biļete ta speciāli pirkta iepriekš, lai tiktu normāli sēdvietā, ja tāls ceļš priekšā! - bet tā gadās, ka paliec kājās, kaut tev ir 16.nmr. sēdvietai. Un vēl kaitina daži šoferi šai reisā, kas paņem naudu apmērā 1,20 Ls un nedod biļeti, kaut tu prasi un protestē: - iepleš actiņas un viss.
Būtu labi, ja Jūs minētu arī konkrētu datumu. Varbūt esat arī ievērojusi, vai tas ir SIA "Ogres Autobuss" vai "Rīgas taksometru parka" autobuss?
Ir kādas problēmas pieiet pie personas,kas sēž 16 numura sēdvietā, uzrādīt savu biļeti un paprasīt,lai palaiž apsēsties?
Cik var?
šī tēma gada laikā jau ntās reizes malta.....Piekrītu VG, ir biļete, ir Nr., atbrīvo to...un šoferiem nav jāizsēdina vēl pasažieri pa vietām pēc Nr. Ja kāds tavā vietā apsēžas, pati tiec galā...
Ja kāds tavā vietā apsēžas, pati tiec galā...
Nav vis man jātiek galā. Lai tiek šoferis es nu iešu klausīties apvainojumus kas būs jādzird par tādu palūgšanu.
Zika. Nu ar tādu attieksmi kā tev,nav brīnums,ka stāv muti ciet un tad sūdzas visur, tā vietā,lai šo jautājumu nokārtotu "uz vietas". Ir problēmas paprasīt? Kā zini, ka būs jāklausās runas? Pati runā pretī, "pierādi savu taisnību" un domā,ka citi ar tā dara???? :D
A ko, tev vienai biļeti nedeva vai vēl kādam? un par vietu, piekrītu VG
Es turēšu īkšķi lai Ogres Autobuss tajā ''konkursā'' par tiesībām pasažieru pārvadāšanā izkristu ar lielu blīkšķi.Ja arī dabūtu kādu reisu,tad vismaz atlaistu tos gados vecos šoferus,kas izbrauc no autoostas par trīs minūtēm ātrāk kā paredzēts,kas aizmirst aizvērt aautobusa aizmugurējās durvis u.t.t.
Guna- Es nepārzinu, kas ir ""Rigas taksometru parks"" un ""OGRES autobuss"" .Kādas ir atšķirības zīmes? Un šoferi sēdvietas nesauc regulāri. Datumi- 09.10 Plkst. 14.10. Vēl arīplkst. 15.25 no Ogres 07.10
Sen nebiju braukusi ar autobusu, bet nesen 2 reizes braucu un ļoti izbrīnīja tas, ka arī Rīgā šoferi vairs nesauc pēc biļešu numuriem. Abas reizes gan tiku sēdēt savā sēdvietā, bet tik un tā dīvaina tā padarīšana.