Mālkalnes 4
Lūdzu Ogrenet noskaidrot, kas top taisīts Mālkalnes prospektā 4, tur, kur agrāk bija veikals Pagrabiņš. Strādnieki apgalvo, ka tur būšot kaut kas bāram līdzīgs. Nepietiek ar to, ka vairāk kā mēnesi tika urbts un dauzīts, ko jūt pat augšējos stāvos, tagad vārēs vēl ""baudīt" skaļu mūziku un atbilstošu publiku.
vajag gan kārtīgu dzertuvi uztaisīt
Tas buus Fedora krogs.
Vai tadas lietas nav jasaskanjo ar sis majas dzivojosiem?
Nē šīs lietas nav jāsaskaņo ar mājas iedzīvotājiem, jō šis ir īpašums, kuram Jūs jau at\lauju devat.ipasnieks var telpu iziret jebkuram, kurs vela, tur nebus dzerstuve, bet gan restorans, kafeinica
Nē šīs lietas nav jāsaskaņo ar mājas iedzīvotājiem, jō šis ir īpašums, kuram Jūs jau at\lauju devat.ipasnieks var telpu iziret jebkuram, kurs vela, tur nebus dzerstuve, bet gan restorans, kafeinica
ne tas nebus Fedora krogs
Telpas ir vina.
Vai tikai ES nav laimīgā īpašniece? Cilvēki nav muļķi un tas ir saprotams, ka telpas var/drīkst izīrēt kam vien vēlas, jautājums - KO tur ierīkos. No sākuma jau viss saucās tā smuki -"restorāns, kafejnīca". Kas bijis Pagrabiņā, spriediet paši kādu "restorānu" tur var ierīkot....
Ja, tad sanak miera iedivotajem nebus lidz pusnaktij? Nu gan bus jauki! Ja kaimini skali klausas muziku pec 22 , es varu sudzeties. Un sini situacija?
Sākās. Vēl nekas nav atvērts - jau jautājumi: kur un kā var pasūdzēties? :D
Telpu ipasnieks ir bringula kungs
diemzel es neesmu ipasniece....