Ogrenetam
Pēc kādiem kritērijiem Jūs izvēlaties ielikt rubrikā rakstus - aktuāli -pašā augšā - 3 gabalus. Man, piem.,
aktuāli -lai Ogrē netirgotu ieročus, pie tam šim rakstam ir jaunāki komentāri , nekā dažiem aktuālajiem. Vai nav tā kā tendenciozi???
Būs aktuālajos arī ieroči, visam savs laiks.
WOW!!!Lūk-arī Guna pamodās,kā sāka runāt par ieročiem,kad par `Mālkalni tad guļ un nekustās!!!!tēlo beigtu zivi...Korumpētais Orgrenets:(((
Ja Jums ir konkrēti jautājumi par "Mālkalnes" darbību, rakstiet guna@ogrenet.lv!
Guna tagad izliekās, ka neredz jautājumus par brūno ūdeni?
Kāpēc ,kad runa ir par Mālkalnes darbību,jāŗaksta uz privāto meilu????Jā,Guna,mums Ogres iedzīvotājiem ir ĻOTI daudz gan jau šeit uzdotie ,gan neuzdotie jautājumi par Mālkalnes darbu,par attieksmi,par informāciju,par darba izpildes kvalitāti,par tarifiem,par radiatoru nomaiņu,par avārijas dienesta darbu(brīvdienās un avārijas gadījumos),par karsto ūdeni,par brūno ūdeni,par aukstajiem dvieļu žāvētājiem vannas istabās un tt.Bet te ir saucēju balsis tuksnesī:(Katru dienu te izsmisuši cilvēki sauc pēc palīdzības,bet jūs nereaģejat!!!Ko tad ,lai citu domā,ka vienīgi to ko rakstīja kāds par korumpētību(((........
Atvainojamies, ja, pēc Jūsu domām, esam pārāk maz pievērsušies "Mālkalnes" jautājumiem, bet esam arī savlaik daudz rakstījuši, tādēļ daļa jautājumu man šķiet skaidri bez atbildēšanas, jo problēma laiku pa laikam atkārtojas, piemēram, par brūno ūdeni, kurš parasti rodas pēc cauruļvadu skalošanas zem spiediena un pēc avārijām, jo caurules ir vecas un sarūsējušas. Kad visā Ogrē nomainīs caurules un stāvvadus, tad arī ūdens vairs nebūs brūns. Tāpat esam rakstījuši par to, kāpēc jātecina ūdens un tikai pēc kāda laika tas tek karsts - kad mājā būs uzstādīta ierīce, kas visu laiku dzenās karsto ūdeni pa mājas cauruļvadiem, tad arī, atgriežot krānu, ūdens uzreiz tecēs karsts, arī nakts vidū. Bet tas viss maksā naudu - gan cirkulators, gan ūdens dzenāšana, gan cauruļvadu maiņa. Esam rakstījuši par to, kādus darbus "Mālkalne" veic, lai uzlabotu ūdensapgādi, esam rakstījuši par tarifiem, par radiatoru maiņu, publicējuši avārijas dienestu telefonus, tā ka Jūsu pārmetumi diez vai ir vietā.
Ogrenet! Vēlētos noskaidrot Jūsu viedokli -vai ir normāli tirgot ieročus veikalā, kur cilvēki ietvienkārši iepirkties? Un deputātu viedokli, kāpēc viņiem šķiet normāli, ka ieročus varētu tirgot lielveikalā, man personīgi ir vairāk, kā nepatīkami, ja cilvēkiem katru dienu jāiet garām šādam veikalam un bērnu degungalā arī tas varētu nenotikt, vai tad nevarēja citur tirgot, kādā atsevišķā specializētā veikalā?
Uzskatu to par amorālu, neētisku, tuvredzīgu rīcību. Lai arī no malas izskatās muļķīgi , tomēr, ,paldies, šai sievietei, kura kaut šādā veidā aizstāv citas vērtības, kas tiešām ir vērtības.
Es personīgi veikalā "Maxima" nopirku lielu, asu virtuves nazi iepakojumā, vietā, kurai arī iet garām bērni, un man toreiz tas nelikās briesmīgi, bet, ja veikalā būtu atsevišķa virtuves nažu vai ieroču nodaļa, man tas nebūtu pieņemami. Novērots,cik mazi bērni uzstājīgi čīkst, lai vecāki nopērk rotaļpistoles, bet īstu ieroču viekalā gan jau katrs bērns, pusaudzis vai jaunietis gribētu ieiet un paskatīties piedāvājumu. Deputāti savu viedokli ir izteikuši balsojot - lielākā daļa bija par ieroču veikala atvēršanu lielveikalā.
Bet piedodiet,tātad es turpināšu maksāt par saucamo karsto ūdeni pēc skaitītāja rādījumiem,bet reāli man jātecina remdenais,līdz varu nomazgāties???Brīvdienās vispār pusstundu turu karsto ūdens krānu vaļā,bet tek remdens:((((((((((
Ja nesaņem kārtīgu vai tīru ūdeni (brūnu) nav iedzīvotājiem jāmaksā,jāsedz Mālkalnei un jāraksta ir iesniegums.
Ir starpība, kam tos nažus tirgo, es aču nevarēsu teikt, ka tos nažus tirgo virtuvei.