Kur jāgriežas?

Sakiet, lūdzu, kur jāgriežas un kas jādara, lai kādreiz tiktu nodrošināta drošība uz gājēju pārejas Ciemupe? Vai nav iespējams tur uzstādīt luksaforu? Kur un pie kā man jāgriežas, lai tas beidzot tiktu izdarīts?

Mārīte , 2008-09-24 11:27:56

Jā tā ir maza ieliņa, tad Ogres pašvaldība par tām atbild( bet tik un tā Jūsu iesniegums nonāks Dārza ielā Latvijas ceļu iestādē). Sākat noteikti ar pašvaldību.

Deputāts , 2008-09-24 11:45:27

Kāda maza ieliņa? Tā ir Ciemupe, Rīga - Daugaupils šoseja.

Mārīte , 2008-09-24 13:19:13

Kas vainas pārejai? Zebra uzzīmēta, zīme blakus...

Osis , 2008-09-24 14:16:21

jāgriežas aiz stūra ar kaut ko griežamu!

nazis , 2008-09-24 16:07:07

Par nožēlošanu tā nav tikai Ciemupē, arī Pārogrē, Ķegumā utt.Fotoradarus vajag tādās vietās uzstādīt. Daudzās Eiropas valstīs tā ir un respekts ir.

LLA , 2008-09-24 20:37:30

papildinot aizsaakto teemu par Ciemupi:

1. kur un pie kaa jaagriezjas, lai ciemupiesji - gaajeeji LIEPU GATVES BRAUCAMO DALjU neuzskatiitu par gaajeeju celju,JO gaajeejiem, atsjkjiriibaa no visaam citaam Ciemupes ielinjaam, sjeit IELAS ABAAS MALAAS IR IZVEIDOTS TROTUAARS + ielas galaa ir transportam (ne gaajeejiem) paredzeetaa briidinaajuma ziime: "Dodiet celju!"? (kaa gaajeejs neslaaju pa Liepu gatvi, kur un kaa pagadaas , pie mana dibena uz Ciemupes centraalaas ielas nevienam nav jaapiiksjkjina!)
2. kaa vispaar normaali, eiropeiski, tikt no Uzvaras , Norupes ielaam liidz sjai 'zebrotajai' gaajeeju paarejai, virzoties gar Riiga-Daugavpils autosjosejas malu??? (iipasji tumsjajaa diennakts laikaa rudenii, ziemaa). Jo privatizaacijas un paardosjanas vaardaa gaajeeju celinja sen vairs nav! Vai metot liikumliikumus pa Uzvaras ie. , raatni, paklausiigi aiziet liidz 'zebrai' un nekaadu probleemu? Ma

miets ar 2 galiem , 2008-09-25 17:10:15

Jau top satiksmes ministrijas ierosināts projekts par gājēju celiņa izveidi gar šoseju no pārejas uz Imantas pusi, tā ka drīz varbūt varēs droši staigāt( informācija bija ''Ogrēnietī'' un jau redzēju šiverējamies uzmērītājus.

LLA , 2008-09-25 22:39:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet