Kur ir atbildes?
Pirms kāda laika Ogrenetā varēja rakstīt jautājumus deputātiem-domniekiem. Kur var izlasīt viņu atbildes? Vai arī viņi ir apvainojušies par mūsu necilajiem jautājumiem?? :)
Apvainojušies noteikti nē, taču vairāki jautājumi palikti neatbildēti :)
Būtu interesanti, ja Ogrenet publicētu neformālas intervijas ar domes deputātiem, lai labāk varētu viņus iepazīt - vismaz ar trim populārākajiem?!?
Kuri, pēc Tavām domām, ir trīs populārākie? Divi populārākie, man šķiet, ir Dimants un Gutpelcs, kuri parasti "draudzīgi" apspriež suņu tēmu. Un trešais? Tribockis, kurš neizņem algu?
Ir divi varianti:
1) var ņemt subjektīvi;
2) pēc Ogrenet topa (kad bija dienas jautājums).
Var arī ilgtermiņā parrunāt ar visiem 9! Kaut gan tas būtu par daudz...
Subjektīvi ņemot, kuru tad Tu, Bum, izvēlētos?:)) Es gribētu kaut ko sīkāk uzzināt par Tribocki. Piemēram, vai viņam ir suns un kā viņš audzina savus bērnus.:))))) Un cik ilgi viņš krās savu neizņemto algu.:))))
Tad būs jārīko vēl viena aptauja, jo pēdējā ire pazudusi kopā ar visu citu informāciju :) Populārākie bija Bartkevičs, Tukišs, Javoišs, Dimants. Turklāt pēc pēdējās aptaujas vispopulārākais bijis Tukišs (mēs vēl pabrīnījāmies, kā viņam pāris stundu laikā izdevās savākt trīs rezes lielāku balsu skaitu nekā, piemēram, līdzšinējam līderim Bartkevičam ;))))
Es gribētu lasīt par Javoišu, jo vienīgais, ko par viņu zinu ir tas, ka balso pensionāri. Par topu - ņemiet pēc saviem ieskatiem, ja neuzticaties rezultātiem, tas taču būtībā ir vienalga. Bet forši, ka pamainījās līderi. It kā gribētos uzzināt, kā Dimantam ar gada starpību ir izdevies iegūt divas augstākās izglītības? - bet interviju gan ar viņu negribu redzēt pietiek jau informācija par suņiem un numura zīmēm...
Un kad tad tomēr varēs izlasīt atbildes uz tiem jautājumiem?? Vai tā būs bijusi tāda velta laika šķiešana un taisnība būs bijusi tiem, kas teica, ka tā pat tos jautājumus neviens nelasīs?? Kā tad tie jautājumi vispār varēja būt "palikti'' neatbildēti?? Ogrenet, ja jau kautko uzņematies, tad novediet, lūdzu, līdz galam!!! Citādi, te tāda tukša muldēšana vien sanāks....
ja gribat lai atbild-uzdodiet tradicionaalus jautaajumus uz kuriem atbildes jau ir gatavas=) haa,nesagaadaajiet neertiibas deputaata kungiem!!!! =)
jaa, laikam vairs nav te veerts iesaistiities nekaadaas interaktiivaas aptaujaas, taapat viss kakim zem astes....